Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Zaoberáme sa inkasnými službami, vymáhaním a odkúpením pohľadávok, odobratím predmetov lízingu, vyhľadávaním osôb a ochranou osôb a majetku.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - oceňovanie podnikov - spracovanie projektov na dotácie zo štrukturálnych fondov EÚ.

Moody's udeľuje ratingy a vydáva nezávislé kreditné posudky pre cenné papiere s pevným výnosom, emitentov cenných papierov a ďalšie úverové záväzky. Stanovujeme ratingy pre úverové záväzky v oblasti bankovníctva, podnikového financovania, projektového financovania, suverénnych a regionálnych či miestnych samospráv a nadnárodných orgánov, ...

Poisťovací maklér - AMCICO - PRVÉ AMERICKO - ČESKÁ POISŤOVŇA.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, rodinné, trestné, pracovné, správne a ústavné.

Advokátska kancelária - obchodné právo. Právne služby našou advokátskou kanceláriou sú poskytované firmám pri ich podnikateľskej činnosti, ako aj občanom. Advokátska kancelária spolupracuje s notárskou kanceláriou, daňovou a audítorskou kanceláriou.

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, pracovné, správne, zmenkové, trestné a korporačné. - audity - rozhodcovské konanie - nekalá súťaž - ochrana osobnosti - nehnuteľnosti Vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, rodinné, pracovné, správne a trestné. Spisovanie zmlúv a iných listín, zastupovanie pred súdmi, políciou a inými správnymi orgánmi, overovanie podpisov.

Advokátska kancelária, právnik: - právnické služby pre občanov a firmy - právne služby bytovým družstvám a spoločenstvám vlastníkov bytových jednotiek.

Služby: - právo -občianske, správne, stavebné, rodinné - zastúpenie pred súdmi a správnymi orgánmi - sprostredkovanie aj právne služby v USA, spis listín aj v anglickom jazyku -prevody nehnuteľností, vecné bremená, stavebné konanie.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, rodinné a správne - nehnuteľnosti Vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo autorské, občianske, obchodné a trestné - licenčné zmluvy a franchising. Právnik, právna činnosť.

Advokátka a prevádzkovateľka advokátskej kancelárie pokrývajúca celé právo SR: -komplexné právne služby vo všetkých odvetviach právneho poriadku Českej republiky ako tzv. generálna prax pre právnické a fyzické osoby, tj firmy, inštitúcie a verejnosť –právo obchodné, občianske, pracovné, rodinné, trestné, autorské, procesné, medzinárodné ai.

Právny servis formou konzultácií, prípravy a spisovania zmlúv a ostatných listín právneho charakteru. Právna kancelária.Advokátka.

Naša advokátska kancelária ponúka klientom vysoko odborný prístup s dôsledným využitím všetkých zákonných prostriedkov.

- advokátska kancelária - občiansko-právne vzťahy - zmluvy - zmluvy o prevode majetku - nehnuteľností a pozemkov - kúpne, darovacie a výmenné zmluvy

Právne služby, advokát. Občianske právo, autorské právo, právo na ochranu osobnosti, obchodné právo, zmenkové právo, rodinné, trestné, pracovné, správne.

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske, pracovné, rodinné, správne a trestné

Advokátska kancelária - právo obchodné, konkurzné, občianske, správne, pracovné, rodinné a ústavné - nehnuteľnosti - nekalá súťaž.

Advokátska kancelária. Právnik. Občianske právo Advokátska kancelária poskytuje právne služby v oblasti občianskeho práva Insolvenčné konanie Rodinné právo Trestné právo Advokátska kancelária poskytuje právne služby v oblasti trestného práva. Právo územno-samosprávnych celkov

Advokátska kancelária - právo finančné, občianske, obchodné, správne a stavebné.