Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Odhady a znalecké posudky, oceňovanie nehnuteľností, reality, poradenská a konzultačná činnosť v oblasti nehnuteľností.

Vypracovanie trhových a znaleckých posudkov (odhadov) nehnuteľností (odhad ceny obvyklej) pre potreby bánk a stavebných sporiteľní – úverové a hypotekárne úverové konanie, ďalej pre potreby notárov, právnikov a advokátov, dedičské a pod. konania.

ERC Európska poisťovňa, a. s. - predtým Európska cestovná poisťovňa (ECP) Jediná poisťovňa špecializovaná na cestovné poistenie na slovenskom trhu. Ponúkame široký výber krátkodobých aj dlhodobých poistení na dovolenke a služobné cesty do zahraničia. Poskytujeme tiež poistenie záruky pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - účtovné a daňové poradenstvo

Naša ponuka zahŕňa okrem spracovania auditu účtovnej závierky podľa legislatívneho rámca Českej republiky aj celú paletu ďalších služieb vrátane poskytovania priebežných celoročných konzultácií k účtovným, daňovým aj iným problémom.

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske a rodinné - nehnuteľnosti.

Vedenie účtovníctva pre zahraničných aj slovenských klientov. Spracovanie návrhu organizácie informačného systému, jeho optimalizácia, vydanie vnútorných predpisu, napr.: - systém obehu účtovných dokladov, väzba na programové spracovanie.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

Činnosť: - finančné poradenstvo

Vedenie, kontrola, spracovanie: -účtovníctvo -daňové priznania. Daňové poradenstvo.

Kompletné vedenie účtovníctva a vypracovanie daňových priznaní pre firmy aj jednotlivcov.

Poradenské služby v oblasti zahraničného obchodu.

Účtovníctvo - poradenstvo, - vedenie finančného účtovníctva a spracovanie miezd, - dane.

Služby a poradenstvo: -účtovné, -daňová evidencia, -mzdová agenda.

Naša spoločnosť Vám zaistí finančné produkty od popredných bankových i nebankových inštitúcií, v našej ponuke sú spotrebiteľské úvery, úvery na podporu alebo rozvoj podnikania pre existujúcich i začínajúcich podnikateľov, úvery zo stavebného sporenia, hypotéky na riešenie Vášho bývania alebo hypotéky (americké) na získanie finančných prostriedkov ...