Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - účtovné, daňové, mzdové

Účtovníctvo. Naše služby: - vedenie účtovnej agendy - spracovanie DPH - spracováva miezd - zhotovenie daňového priznania - zastupovanie na Finančnom úrade, OSSZ a zdravotných poisťovniach - účtovníctvo pre konkurzných správcov a SNP.

Ponúkame spracovávanie účtovníctva aj daňových priznaní predovšetkým malých a stredných firiem. Spracovanie miezd, výpočet dane a spracovanie daňovej evidencie. Vykonávame tiež rekonštrukcie účtovníctva v prípadoch, keď doteraz vedené účtovníctvo bolo chybné, neúplné alebo úplne chýbalo.

REKLAMA: - kompletný tlačový servis - grafické návrhy - predtlačová príprava - realizácia - všetky druhy tlačovín (prospekty, cenníky, katalógy, kalendáre, vizitky, podnikové časopisy, inzeráty, obaly na výrobky) - reklama - stratégia reklamnej kampane - mediaplán - zabezpečenie reklamných plôch - grafický návrh a ...

Poisťovacia maklérska spoločnosť - živelné poistenie - poistenie zodpovednosti - poistenie prepravy - poistenie motorových vozidiel - poistenie proti krádeži.

Služby: - audity - daňové poradenstvo - finančné poradenstvo

Naše služby: - znalecká činnosť v odbore ekonomika - oceňovanie majetku.

Služby: -sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Služby: - audity - daňové poradenstvo - účtovníctvo

Vedenie účtovníctva podvojné a jednoduché. Účtovné.

Účtovné poradenstvo. Účtovníctvo.

Služby: - zavádzanie a prevádzkovanie informačných systémov do stredných a malých firiem - účtovníctvo

Trhové a úradné oceňovanie nehnuteľností.

Služby: -spracovanie daňového priznania -vedenie účtovníctva

Audítorské služby Daňové poradenstvo. Dane.