Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - poistenie osôb, vozidiel, majetku.

Sprostredkovanie poistenia - Výhradný poisťovací sprostredkovateľ Allianz poisťovne a.s.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Daňové poradenstvo. Účtovníctvo pre nemecké firmy.

Služby: - audítorské - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo

Obchodný zástupca ČMSS - sprostredkovanie úverov, poistenie a sporenie.

Pomoc pri exekúcii - insolvencia, osobný bankrot - konsolidácia záväzkov.

Sprostredkovanie poistenia Generali - poistenie osôb, vozidiel, majetku.

Advokátska kancelária: -právne služby podnikateľským i nepodnikateľským subjektom vo všetkých odvetviach práva.

Súdny znalec v odbore elektrochnika a elektronika Revízny technik elektrických zariadení vrátane bleskozvodov Poskytujeme všetky práce v elektrotechnike: - znalecké posudky - elektroprojekty - elektromontáže - opravy elektrických zariadení - revízia elektrických inštalácií i bleskozvodov - revízia spotrebičov - revízia strojov a ...

Advokátska kancelária. Právne služby. Poskytujeme právny servis formou konzultácií, prípravy a spisovania zmlúv a ostatných listín právneho charakteru, zastupovanie pri rokovaniach s obchodnými partnermi klienta, v konaní pred všeobecnými či rozhodcovskými súdmi, štátnymi orgánmi aj verejnej správy a ďalšími orgánmi a inštitúciami.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Realitný servis vrátane súvisiaceho právneho, obchodná a sprostredkovateľská činnosť, medzinárodná osobná autodoprava, vedenie jednoduchého účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, mzdovej agendy a daňového poradenstva.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.