Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, obchodné a zdravotnícke.

Daňové poradenstvo. Účtovné poradenstvo.

Advokátska kancelária - právo konkurzné, občianske a obchodné - rozhodcovské konanie - výkon rozhodnutia - zástavy Vymáhanie pohľadávok.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - konkurzný návrh (bankrot) -vyplatenie exekúcií, dražieb a dlhov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Činnosť: - obchodný zástupca Allianz poisťovňa

Služby: -kompletné vedenie účtovníctva a miezd -všetky daňové priznania, daňové optimalizácie -kontakt s úradmi -účtovné služby pre konkurzných správcov a likvidátorov -účtovné poradenstvo.

Služby: -audítorské -ekonomické poradenstvo -daňové poradenstvo -účtovníctvo

Služby: - komplexné služby v oblasti poistenia a riskmanagementu

Služby: - správa komerčných nehnuteľností.

Advokátska kancelária - občianske a obchodné právo - rozhodcovské konanie - spoločnosti zakladanie, zmeny, družstvá Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Znalecké posudky na ocenenie hnuteľných vecí, výrobných strojov hydraulické, tvárniace, obrábacie, osobných, nákladných a špeciálnych automobilov, ocenenie majetku firiem a občanov.

Vedenie daňovej evidencie, vedenie účtovníctva, účtovné poradenstvo, vedenie mzdovej agendy, styk s finančnými úradmi za klientov.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, ...

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda

Pravné poradenstvo. Daňové poradenstvo. Audit. Účtovné služby.