Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Nebankové pôžičky pre zamestnancov, podnikateľov, dôchodcov aj osoby na materskej. Ďalej sprostredkujem úver so zabezpečením, odkup pohľadávok, konsolidáciu úverov, predaj nehnuteľnosti.

Špecializujem sa na trhové oceňovanie nehnuteľností a odborné posudky. Ponúkam aj poradenstvo v oblasti nehnuteľností. Pôsobím v Libereckom kraji a Prahe.

Pracovná agentúra - ponuka práce. Upratovacie práce - upratovanie firiem a domácností. Dlhové poradenstvo - oddĺženie, insolvencia. Finančné poradenstvo - zabezpečenie pôžičiek a úverov.

Služby: - autoškola - nákladná autodoprava - účtovníctvo - záhradné práce - kurzy prvej pomoci - psia škôlka, hotel pre psov

Notárska kancelária - prevody nehnuteľností - notárske úschovy peňazí a listín - notársky zápis ako podklad pre exekúciu - závety - majetkové zmluvy manželov a snúbencov - overovanie a osvedčovanie - dedičstvo - zakladanie a zmeny obchodných spoločností

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a korporátne

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a trestné - rozhodcovské konanie.

Služby: - manažérske poradenstvo - účtovníctvo

Účtovné a audítorské služby -daňové poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - audit firiem.

Služby: -vedenie účtovníctva -spracovanie daňovej evidencie

Účtovné, daňové a finančné poradenstvo.

Vedenie účtovníctva - spracovanie daní - personalistika - vedenie mzdovej agendy.

Advokátska kancelária. Pobočka Kunetická 2534/2 120 00 Praha 2 – Vinohrady

Služby: - krátkodobé nebankové pôžičky

Služby: - účtovníctvo - dane, mzdy - IT poradenstvo