Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária - obchodné a živnostenské právo spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a pracovné.

Advokátska kancelária - obchodné právo.

Advokátska kancelária - obchodné právo.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a správne.

Odhadca v odbore oceňovania majetku pre veci nehnuteľné - oceňovanie majetku a nehnuteľností.

Spoločnosť bola založená v roku 2015, ako pokračovanie podnikateľskej činnosti v oblasti komplexného vedenia účtovníctva a všetkých súvisiacich služieb. Ponúkame tieto služby: vedenie účtovníctva spracovanie daňových priznaní vedenie daňovej evidencie vedenie mzdovej agendy daňové poradenstvo v spolupráci s daňovým poradcom vzdialený dohľad nad ...

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a stavebné - ochrana priemyselného a duševného vlastníctva.

Služby: -vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Advokátska kancelária - právne služby - špecializácia na občianske právo, rodinné, obchodné vrátane práva korporátneho, insolvenčného, pracovného, správneho a práva trestného.

Advokátska kancelária - maloleté deti starostlivosti, výživné - právo občianske, obchodné, pracovné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Radi Vám pomôžeme so spracovaním účtovníctva, miezd as finančným poradenstvom.

Poskytujeme právne služby online a poradenstvo zamerané pre podnikateľov. Máme bohaté know-how v oblasti IT práva a obchodného práva a poskytujeme právne zázemie pre internetové projekty a štartupy. Spracovávame zmluvy na mieru, vykonávame revíziu zmlúv, kontrolu zmlúv online bez nutnosti navštíviť našu kanceláriu, registrujeme ochranné známky a ...