Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poistenie: životné a úrazové poistenie, poistenie majetku a zodpovednosti, podnikateľské poistenie, povinné ručenie a havarijné poistenie automobilov, zdravotné poistenie pre cudzincov. Finančné služby: hypotekárne úvery, investície, dôchodkové pripoistenie. .

Znalec, odhadca. Znalecké posudky aj odhady cien hnuteľných vecí v odboroch ekonomika a strojárstvo.

Advokátska kancelária. Právna poradňa.

Advokátska kancelária: - právo medzinárodné súkromné, občianske, obchodné, pracovné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Ekonomické poradenstvo. Spracovanie účtovníctva. Správa nehnuteľností. Dane.

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné.

Daňové poradenstvo. Služby v oblasti účtovníctva.

Advokátska kancelária - právo softvérové elektronický prenos dát a obchodné - verejné obstarávanie.

Skladovanie. Počítačové služby Administratívne služby Prenájom movitých vecí Prevádzkovanie cestovnej agentúry Prevádzkovanie cestovnej kancelárie Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Poskytovanie služby vedenia cizieho motorového ...

Advokátska kancelária -, právnik, právo občianske, obchodné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - právnik, právo bytové, občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné. Mletité deti starostlivosti, výživné.

Vedenie - účtovníctvo, daňové evidencie.

SVERD Consulting s.r.o. je významnou maklérskou spoločnosťou zaisťujúcou finančné prostriedky pre fyzické osoby po celej SR. Pre svojich klientov zaisťujeme pôžičky, úvery, hypotéky z bankového a nebankového sektora, aj napriek súkromným investorom.

Služby: -poskytovanie právnych porád v občiansko-právnych a obchodno-právnych veciach -spisovanie zmlúv -spisovanie zakladajúcich listín -zastupovanie pred súdmi -overovanie.

Spracovanie účtovníctva ako podvojného, tak daňovej evidencie,

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, obchodné a bankové kapitálové trhy - právo obchodných spoločností zakladanie, zmeny.

Advokátska kancelária - právo autorské, konkurzné, občianske a obchodné. Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné.