Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca ČMSS - sprostredkovanie úverov, sporenie na bývanie.

-Služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdové účtovníctvo pre malé až stredné spoločnosti a fyzické osoby.

Služby: - obchodný zástupca ČMSS

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - vedenie mzdovej agendy - personalistika.

Advokátska kancelária - právo európske, nemecké a medzinárodné obchodné - fúzie a akvizície - ochrana hospodárskej súťaže

Riešenie dlhov, exekúcií, dražieb. Insolvencia, osobný bankrot.

Motoservis - opravy a servis motocyklov. Zámočníctvo, zámočnícka výroba - zábradlia, brány, bránky, vráta. Účtovné poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - spracovanie miezd - personalistika.

Advokátska kancelária: - generálna prax - právo občianske, obchodné a pracovné Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie mzdovej agendy. -spracovanie daňového priznania.

Ekonomické poradenstvo Trhové ocenenie nehnuteľností - posudky ekonomika ceny a odhady nehnuteľností - ocenenie nehnuteľností pre úverové riadenie spracovania - vyhláškové odhady nehnuteľností Realitná činnosť - bytové priestory Realitná činnosť - nebytové priestory Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Služby: - nebankové úvery a pôžičky - realitná činnosť

Advokátska kancelária - generálna prax.

Daňové poradenstvo, daňové priznanie. Vedenie účtovníctva.

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, občianske, obchodné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov, spoločnosti zakladanie, zmeny, družstvá.

Vymáhanie dlhov, pohľadávok. Alektum je jedna z najväčších európskych inkasných agentúr, ktorá sa špecializuje na inkasovanie dlhov a dlhodobý dohľad.