Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária - občianske a trestné právo.

Účtovníctvo a dane. Právne poradenstvo.

Realitné služby - predaj, prenájom nehnuteľností - finančné a analytické služby.

Služby pre podnikateľov - predaj a zakladanie spoločností - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy - vymáhanie pohľadávok - administratíva - prenájom sídla spoločnosti.

Služby: -administrácia dotácií -verejné zákazky -účtovníctvo -projektové riadenie -marketing -podnikateľské zámery

Odhadca majetku: -odhady pre notára, exekučné konanie, súd, pre FÚ -už od 1500, -Sk, rýchlo do 5 prac.dní -neučtujem cestovné pre okres Plzeň - mesto, Plzeň - sever a Plzeň - juh. - Stredočeský kraj a Juhočeský kraj za príplatok 200,-EUR cestovné.

Daňový poradca. Dane. Právna pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb.

Služby - daňové a účtovné poradenstvo.

Zaoberáme sa prevažne spracovaním účtovníctva a daňového poradenstva. Kancelária Trieda Tomáša Baťu 5267 760 01 Zlín

Vykonávanie dobrovoľných a nedobrovoľných dražieb. Komplexný realitný servis týkajúci sa kúpy, predaja, prenájmu a nájmu nehnuteľností. Vyplácanie zástav a exekúcií.

Ján Šmucler pôsobí ako súdny znalec v odboroch doprava, ekonomika a strojárstvo pre klientov z Karlovarského a Plzenského kraja. Súdny znalec, znalecké posudky: Doprava: - doprava cestná - cestné nehody. Ekonomika: - ceny a odhady: - motorové vozidlá - nemotorové vozidlá - koľajové vozidlá - poľnohospodárske stroje - ...

Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva - vedenie daňová a mzdovej agendy.