Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby: - znalecké posudky pre prevod nehnuteľných vecí - vypracovanie preukazu energetickej náročnosti - zisťujeme informácie o nehnuteľnostiach pred kúpou, predajom

Úverové centrum: - financovanie bývania - konsolidácia a pôžičky - reality - nebankové úvery

Aukcie Movita s.r.o. sa špecializujú na aukcie nehnuteľností.

Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.

Pobočka. Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.

Pobočka. Poisťovacie a finančné poradenstvo: - stavebné a dôchodkové sporenie - hypotéky, úvery.

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov.

Pôsobím ako právnik v Ostrave – Zábrehu. V rámci svojej advokátskej kancelárie ponúkam široké spektrum právnych služieb. Venujem sa obchodnému, pracovnému a trestnému právu aj ďalším právnym oblastiam.

Služby: -investície -poistenie rodiny, majetku, cudzincov. -úvery

služby: - insolvencie právnických subjektov a oddlženia fyzických osôb (osobný bankrot).

Služby pre Vaše bývanie: - rekonštrukcia interiérov - podlahy - financovania - e-shop.

Poskytneme právnu podporu a pomoc v riešení: - správneho obsahu zmlúv aj ich plnenie - škôd, vád a nedorobkov - dlhov (záväzkov) či pohľadávok - majetku (domy, byty, pozemky) - pracovných vzťahov - rodinných vzťahov - trestného stíhania, priestupkov aj - dopravných nehôd.

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné, pracovné, trestné, priestupkové ainsolvenčné

Poisťovacia maklérska spoločnosť. Komplexné služby v oblasti poistenia, risk manažmentu a likvidácie škôd.

Služby: -vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -vedenie personálnej a mzdovej agendy -účtovné a ekonomické poradenstvo

Výkon advokácie so zameraním na občianske, obchodné a trestné právo, licenčné zmluvy a franchising, nekalú súťaž, výkon rozhodnutí a exekúcie.

Spoločnosť Renta, spol. s r.o., ktorá bola založená v roku 1992 v Liberci, sa zaoberala sprostredkovaním predaja a prenájmu nehnuteľností. Od roku 1999 tiež ponúkame klientom obchodovanie s pohľadávkami. Ide o pohľadávky od bánk, lízingových spoločností, firiem alebo občanov. Súčasťou našej činnosti je i rokovanie s dlžníkmi o ich záväzkoch a ...