Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Hostinská činnosť -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov -Sprostredkovanie služieb

Súdny znalec Ing. Vladimír Boršek z Českých Budějovíc ponúka znalecké služby v oblasti stavebníctva a oceňovania a odhadov nehnuteľností v rámci Juhočeského kraja. Špecializujem sa na stavby dopravné a obytné a odhady cien nehnuteľností. Súdny znalec, znalecké posudky, odhady: - dopravné stavby - obytné stavby - nehnuteľnosti - znalecké ...

Advokátska kancelária Hradec Králové ponúka právne služby v oblasti občianskeho, obchodného práva a pri vymáhaní pohľadávok.

Sme spoločnosť, ktorá poskytuje nebankové hypotéky, pôžičky a úvery bez nahliadnutia do registra dlžníkov.

Advokátska kancelária, právnik - právo obchodné, občianske, finančné, zmenkové, daňové, pracovné, rodinné, trestné a dopravné - duševné vlastníctvo - ochrana hospodárskej súťaže.

Advokátska kancelária, právnik, - právo bytové byty, nájom, občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Advokátska kancelária - právnik, advokát - právo konkurzné, obchodné a pracovné - predaj a transformácia podniku - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Advokátska kancelária, advokát, právnik - generálna prax.

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, občianske, obchodné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov. Spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Činnosť: - dotačný manažment - finančné poradenstvo.

Služby: - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, rodinné, procesné, správne

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.

Činnosť účtovných poradcov, daňové poradenstvo, dane.

Činnosť: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Služby: - pomoc domôcť sa nárokov na odškodnenie, napríklad pri dopravnej nehode, pracovnom úraze, chorobe z povolania ... a ďalšie

Advokátska kancelária, právnik, - generálna prax.

Advokátska kancelária - právnik - právo občianske, obchodné a pracovné - spoločnosti zakladanie, zmeny, družstvá Dražby.

Sprostredkovanie poistenia: - životné - poistenie domácnosti - poistenie nehnuteľností - poistenie maznáčik - poistenie áut

Montáž, oprava, servis, revízia: - bleskozvody - pivné tanky - svetelné aj nesvetelné reklamy, reklamné štíty Služby: - účtovníctvo Soľankové hospodárstvo.