Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Služby - odhadca nehnuteľností - znalecké posudky - oceňovanie majetku.

Advokátska kancelária právnik, advokár - právo občianske, obchodné, pracovné, správne a trestné Vymáhanie pohľadávok.

Vykonávanie znaleckých a expertných posudkov Služby: - znalecké posudky - likvidácia škôd - zmierovacia komisia - školiace centrum.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

RSM TACOMA Family Office je špecializovanou poradenskou inštitúciou zameranou na špecifické služby v oblasti riadenia rodinného majetku, spoločností, nehnuteľností a hotovosti.

Daňové poradenstvo. Služby daňového poradcu: - právna pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb.

Účtovná kancelária. Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva: - hlavná kniha, účtovný denník, kniha pohľadávok a záväzkov - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - spracovanie miezd, mzdy - vedenie personálnej agendy - prihlášky, odhlášky zamestnancov - zastupovanie na úradoch na základe splnomocnenia.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie daňových priznaní - personalistika.

DARA - znalecká kancelária Praha je znalecký ústav so špecializáciou na oceňovanie nehmotného majetku a nehnuteľností. Náš skúsený tím znalcov sa zameriava na oceňovanie celého spektra majetku podniku. Sme schopní zaistiť ocenenie aj na majetkovej báze. Znalecký ústav, služby: - ceny a odhady nehnuteľností - posudzovanie chýb a kvalít ...

Zástupca Českej podnikateľskej poisťovne.

Súdny znalec Ing. Miloš Hemer sa špecializuje na oceňovanie nehnuteľností všetkých druhov, domov, bytov, nebytových priestorov a priemyselných objektov. Služby súdneho znalca ponúkajú najmä v Prahe v mestských častiach Praha 6, Praha 7, Praha 8 a Praha 13. Súdny znalec, odhady cien, oceňovanie: - nehnuteľností - domov - bytov a pivníc - ...

Znalecké posudky a odhady cien nehnuteľností Architektonická činnosť.

Znalecké posudky - doprava - dopravné nehody - technický stav motorových vozidielodhady - ceny motorových vozidiel.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, majetku a vozidiel.

Služby - technický dozor, expertná a znalecká činnosť vo výstavbe.