Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

- hypotéky - poistenie životné, neživotné - investície - sporenie - predaj nehnuteľností

-vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -personalistika a mzdy -účtovné poradenstvo

Advokátska kancelária - komunikačná analýza - zmierovacia komunikácia.

Advokátska kancelária - generálna prax - bytové a obchodné právo - dane poplatky Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, trestné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a pracovné.

Daňové poradenstvo Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva -kompletné vedenie podvojného účtovníctva a daňovej evidencie -vedenie účtovníctva firiem v konkurze, likvidácii alebo v insolvencii -vedenie mzdovej a personálnej agendy -mzdové poradenstvo -daňové poradenstvo -ekonomické poradenstvo -poradenstvo v elektronickej komunikácii s ...

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske a správne - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Účtovné poradenstvo - účtovníctvo a daňová evidencia - vedenie miezd a mzdovej agendy.

Účtovné služby. Spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie DPH a Kontrolného hlásenia. Spracovanie miezd a mzdovej agendy. Komunikácia s úradmi.

Realitná kancelária. Oceňovanie nehnuteľností a znalecké posudky.

JUDr. Miloslav Drbálek, advokát sa zameriava na poskytovanie právnych služieb fyzickým aj právnickým osobám, najmä v oblasti práva trestného, obchodného, občianskeho, konkurzného, konkurzného, finančného, pracovného, správneho, práva duševného vlastníctva av ďalších odvetviach napr. práva medzinárodného obchodu. Advokátska kancelária za viac ako ...

Znalecká kancelária - ocenenie hnuteľného majetku a podnikov

Firma Wanmos s.r.o. sa zameriava na vedenie účtovníctva a poskytuje: - spracovanie priznania k dani z príjmov bez nutnosti osobnej návštevy - mzdovú agendu - platby všetkých záväzkov - evidenciu a upomínanie pohľadávok - dane a všeobecné administratívne úlohy S nami neplatíte sociálne, zdravotné a iné poplatky za účtovníka. Platíte len za ...

Špecialista na hypotéky, refinancovanie, poistenie a sporenie. Finančné poradenstvo - analýza súčasného stavu, návrh optimalizácie, administrácia zmlúv, servis s dlhodobou starostlivosťou.

Poskytujeme daňové a účtovné poradenstvo firmám aj jednotlivcom. Zabezpečujeme pre nich daňovú optimalizáciu, ale aj bežné vedenie účtovníctva a podanie daňového priznania.

Advokátska kancelária, právnik: -občianskoprávna poradňa -advokátske služby -obhajoby vo veciach trestných -autorský zákon -patentové a priemyselné práva.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Ekonomická činnosť

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz