Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Ekonomická činnosť

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Daňové poradenstvo dane z príjmu, cestné, dedičské - daňová optimalizácia - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam Vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - jednorazové spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo. Poradenstvo.

Advokátska kancelária, generálna prax. Obchodné a občianske právo, vymáhanie pohľadávok. Právo finančných služieb.

Služby: - firemné kurzy, vzdelávanie - jazykové kurzy - preklady a tlmočenie - dotačné poradenstvo

Činnosť: - špecializované poradenské služby v oblasti verejného obstarávania a koncesií Vzdelávanie: - lektorská činnosť zacielená na vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania a koncesií - školenia na mieru Pobočka: Česká 19 Brno

Advokátska kancelária - generálna prax, právo bankové kapitálové trhy, občianske a obchodné, spoločnosti zakladania, zmeny, družstvá.

Advokátska kancelária - právo občianske, pracovné, trestné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Súdne znalecké posudky v oblasti strojárstva. Vypracujeme súdno-znalecké posudky v odboroch poľnohospodárske, potravinárske, vodohospodárske, obrábacie a tvárniace, stavebné a zemné stroje, zariadenia obchodov,

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy, spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - spracovanie miezd, mzdy, vedenie personálnej agendy - poradenstvo.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane.

Služby: - finančné poradenstvo, služby finančného poradcu - daňové poradenstvo, služby daňového poradcu.