Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokácia Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu

Znalecká kancelária. Služby: - právne služby - spracovanie znaleckých posudkov - súdny znalec: - v odbore kybernetika - vývoj softvéru, tvorba internetových stránok - v odbore kriminalistika - bezpečnosť a ochrana dát, počítačová a informačná kriminalita - v odbore ekonómie - odhady ceny softvéru, produktov.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdová evidencia. Pasportizácia stavebných objektov, spracovanie dát a informačných systémov pre Facility management Implementácia systémov CAFM.

Služby: -kompletné právne pre konkurzné konanie -operácia s pohľadávkami (výkup, predaj pohľadávok) -dražobná činnosť - dobrovoľné a verejné dražby -realitné - predaj, prenájom nehnuteľností.

Podriadený poisťovací sprostredkovateľ (PPZ) a viazaný poisťovací sprostredkovateľ (VPZ).

Poradenstvo: - ekonomické - účtovník - účtovná kancelária Vedenie účtovníctva.

Služby: - realitná kancelária - znalecké posudky - trhové odhady - finančné poradenstvo

Advokátska kancelária: -cenné papiere -licenčné zmluvy a franchising -nekalá súťaž -občianske právo -obchodné právo. Služby. -právnické, právnik, advokátka.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov. Daňový poradca.

Služby: - audítorské - účtovné audity - účtovné poradenstvo.

Služby - realitné a developerské služby - konzultácie a poradenstvo v oblasti investícií - kapitálové a finančné poradenstvo - strategické plánovanie a marketing.

Služby: - účtovníctvo - daňové a finančného poradenstva

Advokátska kancelária - generálna prax - obchodné a pracovné právo.

Služby: - ekonomické, finančné poradenstvo - účtovné poradenstvo - daňové poradenstvo.

Služby - bankové prevody - on-line platobné systémy.

Činnosť: - oceňovanie, odhady nehnuteľností - oceňovanie, odhady majetku.

Služby: - hypotekárna poradenská spoločnosť