Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Advokátska kancelária - právne služby - zameranie na právo obchodné, rodinné, pracovné a správne.

Zmenáreň valút. Požičovňa elektrobicyklov, kolobežiek, nordic blading korčulí SKIKE, snežníc, terénneho kočíka SPEKO, palíc a turistického vybavenia pre Jeseníky.

Poskytovanie nebankových pôžičiek a úverov pre FO i PO, vyplácanie exekúcií, dražieb a zástav, spracovanie podkladov pre insolvenciu, zaistenie finančných náhrad poškodených účastníkov dopravných nehôd. Vymáhanie nevyplatených zmeniek. P Pomoc klientom, ktoré o nehnuteľnosti pripravili úžerníci!

Finančný a krízový manažér. Správca pozostalosti. Likvidátor obchodných korporácií a družstiev. Správca pohľadávok.

Informačný servis, zastúpenie HYPO stavebnej sporiteľne. Obchod, výkup: -cenné papiere. -akcie. Poskytovanie: -pôžičky finančné (peňažné, peniaze): -podnikateľské -na obstaranie bytu.

Spoločnosť audítorov a daňových poradcov. Poradenstvo: -daňové,dane. Služby: -spracovanie daní -auditórske.

Finačné služby - st. sporenie, dôchodkové poistenie, životné poistenie, investície, úvery Realitná kancelária. Nákup, predaj a prenájom: -nehnuteľností.

Služby: - súdny znalec, odhadca: -znalecké posudky, odhady ceny nehnuteľnosti pre finančný úrad a notára. Projekcie, projekty: -pozemné stavby -rodinné domy, chaty, garáže. - projekty a výpočty pre akciu Zelená úsporám - zabezpečenie vyjadrenia orgánov k projektom stavieb.

Autobazár, bazár. Sprostredkovanie, predaj aj splátkový, lízing,výkup: -ojazdené osobné aj nákladné vozidlá, automobily. Služby: -odhlásenie a prihlásenie vozidiel -predaj cez internet.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, spracovanie mzdovej agendy

Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdové agendy vrátane spracovania výkazov pre OSSZ a zdravotné poisťovne

Daňové poradenstvo. Spracovanie a kompletné vedenie účtovníctva.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba strojov a zariadení -Prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a úprava a rozvod vody -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

ceny a odhady lesných porastov a pozemkov, škody na lesných porastoch

Služby: -vedenie,kontrola,spracovanie: -podvojného účtovníctva -daňovej evidencie -mezd,mzdy,všetky daňové priznania -účtovné poradenstvo -riešenie daňových problémov -optimalizácia daní -príprava podkladov pre finančné inštitúcie.

Naša firma Dane v pohode Vám uľahčí Vaše podnikanie. Pomáhame pri zakladaní obchodnej spoločnosti, v účtovníctve, v daňovom poradenstve či s ukončením podnikateľskej činnosti likvidáciou alebo konkurzom. Našou hlavnou činnosťou je vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdová agenda a spracovanie daňového priznania. Služby: - vedenie ...

Finančný poradca v oblasti poisťovníctva Ponúkam poradenstvo pre tieto produkty: Životné a úrazové poistenie Jednorazovo platené poistenie Súkromné zdravotné poistenie Investície - podielové fondy Dôchodkové sporenie Komplexné finančné plánovanie Hypotekárne poradenstvo a servis Životné poistenie pre firmy Poistenie majetku Poistenie ...

Služby: -finančné poradenstvo -pôžička, pôžičky -úvery. Predaj, prenájom: -byty, domy -priemyselné objekty, kancelárie -záhrada, záhrady -garáže, pozemok.

SÚŤAŽÍME LEN KVALITOU Audítorské overovanie účtovných závierok. Ekonomické poradenstvo a konzultácie v oblasti: -podnikanie, účtovníctvo a dane. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Návrh účtovného systému a vedenie účtovníctvo firmám a organizáciám. Finančné analýzy hospodárenia. Analýzy a ekonomické rozbory. Posudzovanie ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti telesnej výchovy a športu -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, ...

Spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné a daňové poradenstvo.