Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vedenie účtovníctva a daňovej agendy Tvorba prehľadov o hospodárstve Vedenie a tlač účtovných kníh Evidencia drobného a dlhodobého majetku Výpočet cestovných náhrad Konzultácie a poradenstvo Spracovanie miezd Ekonomická správa

Advokátska kancelária - právo medzinárodné súkromné, obchodné, korporátne a medicínske - verejné zákazky - hospodárska súťaž - rozhodcovské a súdne konanie

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz.

Služby: - portál ponúkajúci dražby nehnuteľností a hnuteľných vecí

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a ústavné - rozhodcovské konanie - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, obchodné, pracovné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - právo konkurzné, občianske, obchodné a trestné - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Naša obchodná spoločnosť vznikla v roku 1999 a zaoberá sa organizáciou verejných dražieb. Vďaka bohatým skúsenostiam pôsobíme v celej Českej republike. Okrem dražieb taktiež vykonávame realitnú činnosť a sprostredkovanie úverov. Dražby, reality: - organizácia a zabezpečenie dražieb - dražby - hnuteľný majetok - nehnuteľný majetok - ...

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, konkurzné, obchodné, pracovné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - generálna prax.

Advokátska kancelária - právo občianske, trestné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov. Maloleté deti starostlivosti, výživné.

Služby: - kompletné spracovanie, vedenie účtovníctva pre firmy, podnikateľov - vedenie daňovej agendy, spracovanie daňových priznaní, dane - účtovníkom, daňové poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - personalistika, mzdy - daňová evidencia

Právne a poradenské služby pri organizácii výberových konaní pre projekty z dotácií fondov EÚ.

Advokátska kancelária - generálna prax.

Služby: - znalec v odbore oceňovania nehnuteľností.