Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej a mzdovej agendy - audítorské činnosti.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Školenia - Poisťovníctvo - Financovanie prostredníctvom lízingu - Eliminácia škôd pri bežnej prevádzke firmy Maklérska spoločnosť - poisťovníctvo, financovanie a manažment.

Advokátska kancelária - právo stavebné, správne, pracovné, konkurzné a daňové - nehnuteľnosti - ochranné známky - právo informačných technológií, hospodárskej súťaže, verejné zákazky a verejnej podpory - príprava a vyjednávanie obchodných zmlúv - právne spory, rozhodcovské konanie a mediácia Správa pohľadávok.

Činnosť: - finančné poradenstvo.

Poskytovanie pravnej pomoci najmä v týchto oblastiach: právne poradenstvo spisovanie listín, návrhov, vyjadrení, zmlúv právne rozbory rokovania s protistranou zastupovanie pred súdmi a inými orgánmi.

Naše služby: - investičná činnosť vo výstavbe - inžinierska činnosť - realitná a sprostredkovateľská činnosť.

Advokátska kancelária: - právo občianske, obchodné, trestné, rodinné a pracovné.

Daňové poradenstvo: - daňová optimalizácia - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam. Vedenie účtovníctva: - vedenie daňovej evidencie - jednorazové spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo.

Advokátska kancelária - generálna prax - cenné papiere - kapitálový trh - obchodné právo.