Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Naše služby: - investičná činnosť vo výstavbe - inžinierska činnosť - realitná a sprostredkovateľská činnosť.

Advokátska kancelária: - právo občianske, obchodné, trestné, rodinné a pracovné.

Daňové poradenstvo: - daňová optimalizácia - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam. Vedenie účtovníctva: - vedenie daňovej evidencie - jednorazové spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo.

Advokátska kancelária - generálna prax - cenné papiere - kapitálový trh - obchodné právo.

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske, trestné, pracovné, správne a rodinné - rozhodcovské konanie - vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária: - zastupovanie obchodných spoločností a fyzických osôb v obchodných a občiansko - právnych konaniach - obhajoba fyzických osôb v trestnom konaní - úschova peňazí a dokumentov - spisy zmlúv - zakladanie a správa obchodných spoločností - zastupovanie veriteľa v konkurznom konaní av incidenčných sporoch - vymáhanie ...

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a zdravotnícke lekárenstvo.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Naša spoločnosť sa zaoberá nezávislým finančným poradenstvom v oblastiach osobných aj podnikových financií. Klientom pomáhame vyriešiť rodinné, osobné aj finančné záležitosti. Vždy pre Vás navrhneme najvhodnejšie a najvýhodnejšie riešenie. Disponujeme desiatkami rôznych produktov. Naše odborné znalosti prispievajú k nadštandardným vzťahom s našou ...

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo

Členovia Komory audítorov Českej republiky a Komory daňových poradcov SR. Služby: -spracovanie, vedenie - účtovníctvo -spracovanie - daňové priznania, dane -poradenstvo - daňové, ekonomické, účtovné -auditórske.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - daňové poradenstvo

Služby: - finančné a daňové poradenstvo - realitná činnosť - sprostredkovanie úverov a hypoték

Služby: - ekonomické a finančné poradenstvo - podnikateľské a organizačné poradenstvo.

Finančné poradenstvo. Poradenstvo v oblasti realít. Realitná činnosť. Správa, údržba nehnuteľností.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.