Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Mgr. Hana Konečná vlastná advokátska kancelária. Služby: - komplexné právne služby - právne poradenstvo - konzultácia - spisovanie právnych stanovísk - právne zastúpenie na pojednávaní so súdmi, úradmi a políciou - riešenie právnych prípadov - právo nehnuteľností - obchodné právo - občianske právo - advokátska úschova. POBOČKA ...

Mgr. Hana Černošková prevádzkuje firmu EKONOMIO - účtovníctvo ľahko. Služby: - komplexné služby v oblasti vedenia účtovníctva - daňová evidencia (jednoduché účtovníctvo) - rekonštrukcia účtovníctva - spracovanie miezd - spracovanie daňových priznaní pre malé a stredné firmy. Uvedené služby poskytujeme v Brne a okolí.

Mgr. Hana Baláčová je advokátka v Advokátskej kancelárii Bartončík & Bartončík. Zameranie: - občianske právo - rodinné právo - trestné právo - správne právo vrátane riešenia priestupkov v doprave - sporová agenda v oblasti občianskeho, obchodného (korporátneho), rodinného a správneho práva.

Mgr. et Mgr. Mária Hradečná je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Aleny Straubovej. Špecializácia: - právo občianske - právo rodinné - vymáhanie pohľadávok - exekúcia.

Mgr. Dušan Duga, Dis. prevádzkuje spoločnosť Riešenie pre lekárov. Činnosť: - poradenská a sprostredkovateľská činnosť poskytovateľom zdravotných služieb - pri prechode z praxe fyzickej osoby na s.r.o. (na právnickú osobu) - pre nových záujemcov o poskytovanie zdravotníckych služieb prostredníctvom s.r.o. (právnické osoby).

Mgr. Dita Machourková je advokátka v Advokátskej kancelárii Machourek & spol. Oblasti služieb: - občianske právo - rodinné právo - ochrana osobnosti - verejné právo so zameraním na právo politických strán a ochranu osobných údajov. Právne služby poskytuje aj v anglickom jazyku.

David Mareš, Ph.D. je advokát v advokátskej kancelárii MT Legal s.r.o.

Advokátska kancelária. Právna činnosť.

Služby: -vedenie účtovníctva -daňové poradenstvo -mzdy a personalistika

Advokátska kancelária. Právo: -obchodné -občianske -finančné.

Právo: -obchodné -občianske -finančné. Poradenstvo.

Advokátska kancelária: -obchodné právo -občianske právo -poradenstvo.

Advokátska kancelária: -obchodné právo -občianske právo -finančné právo -poradenstvo.

Právo: -obchodné -občianske -finančné. Poradenstvo.

Advokátska a konkurzná kancelária. Zaujímame sa o ochranu práva občianskeho, obchodného, trestného, rodinného, autorského, rozhodcu a insolvenčného. Riešime exekúcie a vymáhanie pohľadávok.