Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Mgr. Robert Ströbinger je advokát v Advokátskej kancelárii Doležal & Partners s.r.o. Právna činnosť: - právo obchodných korporácií - nehnuteľnostné právo a nájmy - právo duševného vlastníctva - záväzkové právo - procesné právo - nekalá súťaž. Služby poskytované aj v nemčine a angličtine.

Mgr. Radana Halšková (Bužková) je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Lucie Černotovej & Mgr. Radany Bužkovej. Právna činnosť: - obchodné záväzkové právo a právo obchodných spoločností - občianske právo - pracovné právo - konkurzné konanie - zmenkové právo - správne právo - vymáhanie pohľadávok.

Mgr. Peter Pernica je advokát. Spolupracuje s advokátskou kanceláriou Fiala, Tejkal a partneri, advokátska kancelária, s.r.o. Právna činnosť: - verejné investovanie - záväzkové právo.

Advokátska kancelária. Pobočka Gruzínska 660/16 100 00 Praha 10

Patentová a známková kancelária - súdny znalec pre odbor patenty a vynálezy - patentové a známkové rešerše - prihlášky vynálezov, úžitkových vzorov a priemyselných vzorov - prihlášky ochranných známok, označenie pôvodu a zemepisného označenia - znalecké posudky z oblasti ochranných známok a vynálezov.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie.

Mgr. Pavel Kroupa je advokát v Advokátskej kancelárii KROUPAHELÁN. Právna činnosť: - verejné zákazky - obchodné zmluvy - nehnuteľnosti - obchodná korporácia - fúzie a akvizície - E-commerce. Kancelária Praha Klimentská 46, 110 02 Praha 1

Mgr. Monika Tesařová je advokátka v Advokátskej kancelárii Tesařová & Kubíková s.r.o. Právna činnosť a právna poradňa: - obchodné právo - občianske právo - pracovné právo - trestné právo - rodinné právo - správne právo.

Mgr. Milan Šebesta je advokát v advokátskej kancelárii MT Legal s.r.o. Právna činnosť: - verejné investovanie (verejné zákazky, PPP, koncesie) - právo z oblasti energetiky.

Mgr. Michal Zelený je advokát. Právna činnosť. Pobočka: Pekárenská 12 602 00 Brno

Mgr. Michal Gabriel je advokát v advokátskej kancelárii Fiala, Tejkal a partneri. Právna činnosť: - obchodné právo - konkurzné právo - záväzkové právo - vedenie súdnych sporov.

Mgr. Martin Kolář je advokát v advokátskej kancelárii DRV LEGAL. Právna činnosť: - obchodné právo (zmluvná agenda, korporátne právo, príprava právnych analýz a due diligence) - insolvenčné právo (právne poradenstvo veriteľom, príprava právnych analýz a stanovísk) - právo nehnuteľností (právna due diligence stavu nehnuteľností, príprava ...

Mgr. Martin Jelínek je advokát a insolvenčný správca v Kancelárii insolvenčných správcov Jelínek & Mylbachr. Špecializácia a služby: - oblasť insolvencií - daňové a účtovné odbory - posúdenie podmienok na zistenie úpadku - spracovanie všetkých podaní v konkurznom konaní - zabezpečenie právnych služieb spoluprácou s advokátom - predaj ...

Mgr. Martin Holánek je advokát v Advokátskej kancelárii Holub & partneri. Právna činnosť: - občianske právo - rodinné právo - pracovné právo - správne konanie.

Mgr. Marta Ptáčková je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Evy Klimánkovej a Mgr. Marty Vtáčkové. Právna činnosť: - právo občianske - právo obchodné - právo rodinné - právo pracovné - právo trestné - právo správne. Právne služby poskytujeme aj v nemeckom a anglickom jazyku.

Mgr. Marina Musilová je advokátka. Právna činnosť

Mgr. Lýdia Lamáčková je advokátka. Právne služby: - civilné právo - rodinné právo - pracovné právo - trestné právo. Komunikácia tiež v jazyku ruskom a čiastočne nemeckom.

Mgr. Lukáš Kubec je advokát v advokátskej kancelárii Havel, Holásek & Partners. Špecializácia: - oblasť spornej agendy - vymáhanie nedobytných pohľadávok popredných bankových ústavov v Českej a Slovenskej republike - riadenie portfólií úverových pohľadávok - poradenstvo pre významné české a slovenské banky a nebankových poskytovateľov ...

Mgr. Lukáš Dlabáček je patentový zástupca v patentovej a známkovej kancelárii. Poskytované služby: - odborná pomoc vo veciach priemyselného (duševného) vlastníctva fyzickým aj právnickým osobám - posudzovania a rady týkajúce sa druhu ochrany pre technické riešenie - koncipovanie nárokov na ochranu - spracovanie požadovaných podkladov - ...

Služby: - finančné poradenstvo - poradenstvo v oblasti stavebného sporenia, poistenia, hypoték, investícií a analýz

Mgr. Lucia Vaverková (Roz. Bartlová), DiS. je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Lucie Vaverkovej, Dis. Právne poradenstvo: - trestné právo - priestupky - občianske právo - rodinné právo - obchodné právo. Služby: - advokátska úschova - sprievod alebo zastupovanie pri rokovaniach so správnymi orgánmi. Pobočka Šlapanice pri ...

Mgr. Leona Hartman je advokátka v advokátskej kancelárii Hartman, Rychnovská - združenie advokátov. Špecializácia: - občianske právo - obchodné právo - právo nehnuteľností - akvizícia - právo cenných papierov - správne konanie - stavebné právo. Služby poskytuje taktiež v angličtine, čiastočne v nemčine.