Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby - poradenstvo ohľadom pohľadávok - invoicing, správa faktúr a pohľadávok - súdne riešenie dlžných čiastok - exekúcia.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie úverov na bývanie a stavebného sporenia.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové poradenstvo.

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

Advokátska kancelária: - právo bytové byty, nájom, občianske a obchodné.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz.

Služby: - odhadca nehnuteľností - projektant statik (pobočka Straky 137, okr. Nymburk)

Služby: - odkúpenie poľnohospodárskej pôdy (ornej pôdy, lúk, pastvín) - obchodná a právna agenda spojená s odkúpením - znalecké posudky - nacenenie pozemkov.

Služby: - obchodný zástupca Allianz - životné poistenie - poistenie majetku - cestovné poistenie - havarijné poistenie - povinné ručenie. Kancelária: Erbenova 270/2 772 00 Olomouc Prevádzkové hodiny: Po, St: 8-11.30, 15-17.30 Út: 15-17.30 Št: 8-11.30

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - spracovanie a kontrola ročnej účtovnej uzávierky - mzdová a personálna agenda - tvorba podnikateľského zámeru - podklady pre bankové úvery - daňové a účtovné poradenstvo. Sídlo: Erbenova 2 779 00 Olomouc

Služby: - finančný poradca Raiffeisen stavebná sporiteľňa a.s.

Mgr. Zdeněk Šarman, Dis. je advokát. Právna činnosť.