Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária: - obchodné právo a právo obchodných spoločností - bankové právo - fúzie a akvizície

Advokátska kancelária: - poskytovanie právnych služieb v oblasti insolvenčného práva a exekučného konania

Advokátska kancelária - právne služby. Pobočka Kyjov Jungmannova 1337/28 697 01 Kyjov

Predávame investičné drahé kovy, zlato, striebro, platina a paládium, ktoré Vám pomôžu zvýšiť alebo aspoň ochrániť hodnotu Vášho majetku. Ponúkame celosvetovo likvidné investičné mince a zliatky zo zlata, striebra, platiny.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - vedenie mzdového účtovníctva.

Daňové a účtovné služby: - spracovanie a vedenie účtovníctva - spracovanie a vedenie daňovej evidencie - spracovanie a vedenie miezd a mzdovej agendy - spracovanie daňových priznaní. Ďalšie služby: - tvorba web stránok - výučba na PC, poradenstvo - sprostredkovanie obchodu a služieb.

Činnosť: - interim management - vzdelávanie zamestnancov - vedenie účtovníctva - financovanie.

Špecializujeme sa na aktuálny štvrťročný cenový index pre rezidenčné nehnuteľnosti na zdieľaných dátach poskytovateľov hypoték. Vykonávame precenenie zastavených nehnuteľností na aktuálnu trhovú hodnotu. Spracovávame každoročnú rozsiahlu prognózu vývoja trhu rezidenčných nehnuteľností.

Advokátska kancelária: - obchodného právo a právo zmenkové - správca konkurznej podstaty