Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Účtovné služby Spracujeme pre malé, stredné firmy a SZČO: -podvojné účtovníctvo -daňovú evidenciu -mzdy a personalistiku -zaistíme zastupovanie na úradoch, vrátane kontrol a registrácie platiteľa -vykonávame finančné analýzy a vyhodnotenia, účtovné a daňové poradenstvo -spracujeme prehľady o príjmoch SZČO pre orgány sociálneho a ...

Poskytuje - daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo

Činnosť : - účtovníctvo - jednoduché a podvojné - administratíva - skladové hospodárstvo - mzdy - fakturácia - daňové priznanie - korešpondencia - nemčina, angličtina - marketing Prevádzka : Chodovecké nám. 307/9 141 00 Praha-Chodov

Naše služby: - vedenie daňovej evidencie - vedenie účtovníctva - spracovanie daňových priznaní dane z príjmu - spracovanie daňových priznaní DPH - spracovanie mzdovej agendy - poradenstvo - zastúpenie na úradoch.

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie a poistenie.

Služby: - sprostredkovanie nebankových pôžičiek - poradenstvo v oblasti pôžičiek a úverov

Služby: -poistenie -povinné ručenie -poistenie firemného majetku -životné, majetkové -úrazové -dôchodkové -penzijný -zodpovednosti občanov -domácností a budov -cestovný -poľnohospodárske. -hypotekárne úvery -investovanie fin.protředků Otváracie hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Št: 9:00-16:00 hod. Pi: 9:00-12:00 hod.

Prieskum trhu Reklamná a propagačná činnosť Nákup a predaj výpočtovej techniky Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Zprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľnosti (realitná činnosť) Kúpa tovaru za ...

Vedenie: - účtovníctvo - vedenie daňová evidencia. Poradenská a konzultačná činnosť. Spracovanie: - odborné štúdie a posudky. Čerpacia stanica LPG.

Poradenstvo: - ekonomické - daňové Činnosť: - účtovník - právne.

Poradenstvo: -ekonomické - audítor - daňový a účtovný poradca - súdny znalec.

Daňové poradenstvo, audítorská činnosť, účtovná kancelária.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Daňová a účtovná kancelária - vedenie účtovnej a daňovej agendy.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - uzávierka poistenia osôb, vozidiel, majetku - životné a havarijné poistenie.

Účtovná kancelária. Daňové priznania. Účtovné poradenstvo daňová evidencia a podvojné účtovníctvo.

Daňový poradca KDPČR ev.č.4593 poskytuje daňové, účtovné, mzdové poradenstvo v Olomouci, Postrelmove a okolí Šumperku. Poistné priznanie, odklad dane z príjmu, spracovanie priznania, účtovníctva a miezd. Optimalizácia daňového základu.

Vymáhanie pohľadávok pre občanov, firmy i štát po celej SR a EÚ. Žiadne zálohy, provízie až pri vymožení. Vymáhame pohľadávky už od sto korún, vykonávame aj odkúpenie.

Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Poskytovanie poradenských služieb v oblasti risk mangementu