Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - súdny znalec odbor ekonomika

Advokátska kancelária - právne služby. Pobočka Praha - Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 - e-mail: praha@akkrm.cz

Ubytovanie a dovolenka v Českom raji: - izba, sprcha, WC - svadby, rauty - prostredie vhodné pre turistické a lezecké túry (Český Raj, Trosky, Kosť, Humprecht, Hrubá Skala, Valdštejn, Jičín, Turnov, Detenice).

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia a úverov na bývanie od Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Účtovné služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - zhotovenie daňového priznania - vedenie mzdovej agendy.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Služby: - administratívna činnosť v oblasti finančných produktov - návrhy na insolvencie - vyhľadávanie klientov - sprostredkovanie poistenia.

Účtovná kancelária - služby v oblasti účtovníctva, daní a mzdového poradenstva - spracovanie daňových priznaní.

Advokátska kancelária poskytuje právne služby najmä v oblasti obchodného práva vrátane fúzií, akvizícií a transformácií, ďalej práva hospodárskej súťaže, energetiky a práv k nehmotným statkom. Kancelária sa ďalej zameriava na spornú a zmluvnú agendu.

Predaj: - upratovacie prostriedky - drogéria - profesionálna chémia

Účtovná kancelária Hakler spol.s r.o. ponúka: - vedenie bežnej účtovnej agendy - spracovanie mesačných uzávierok do 15. nasledujúceho mesiaca - vedenie mzdovej agendy vrátane príslušných odvodov poistného (poistné na sociálne zabezpečenie a príspevok na štátnu politiku zamestnanosti a poistné na všeobecné zdravotné poistenie) a vrátane ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Inžinierska činnosť v odbore: - hydrotechnika - hydroenergetika - hydraulika. Oceňovanie nehnuteľností.

Ponúkame a poskytujeme služby v odboroch občianskeho, obchodného práva, vo veciach spoločností a družstiev, predaja nehnuteľností, konaní na katastrálnom úrade, premeny spoločností.

Investičné poradenstvo, predaj umeleckých diel, umenie

Činnosť: - súdny znalec - oceňovanie hnuteľných vecí (autá, stroje, poľnohospodárska a manipulačná technika...atď.)

Služby - vedenie účtovníctva, daňového poradenstva a mzdovej agendy. Realizácia stavieb - výstavba priemyselných objektov, logistických a výrobných budov.