Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poisťovací maklér Allianz poisťovňa, a.s. Kooperatíva poisťovňa, a.s. Česká podnikateľská poisťovňa, a.s.

Služby poisťovacieho makléra - poistenie firiem a podnikateľov - poistenie vozidiel, majetku, výpadku prevádzky, zodpovednosti za škodu a ďalšie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Služby: -zaistenie finančných potrieb pre fyzické a právnické osoby

Poradenstvo: - ekonomické - daňové. Organizovanie - semináre, kurzy: - účtovníctvo - dane - príjmy zo závislej činnosti.

Daňové poradenstvo : - spracovanie daňových priznaní. Účtovné poradenstvo: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda. Zakladanie spoločností.

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Služby: - lízing - úverová činnosť, úvery - faktoring.

-Automatizované spracovanie dát -Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja -Sprostredkovateľská činnosť, mimo činností vyžadujúcich osobitné povolenie Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Komplexný servis v oblasti investičných drahých kovov. Servis v oblasti investícií do investičného zlata a striebra, ako nakupovať zlaté a strieborné mince a zliatky.

Služby: - znalecká činnosť (vypracovanie znaleckých posudkov pre finančné úrady, notárov i banky, trhové ocenenie nehnuteľností) - realitná činnosť - inžinierska činnosť v stavebníctve - projektová činnosť v investičnej výstavbe

Spoločnosť TOMMY STACHI s.r.o. je rýdzo český poskytovateľ strednodobých spotrebiteľských úverov. Na trh vstúpila už v roku 2004, v súčasnej dobe pôsobí na území celej Českej republiky. Jej pôžičky si možno dojednať online, telefonicky alebo osobne na pobočke, kde získate peniaze v hotovosti do 20 minút. Na vybavenie nepotrebujete ručiteľa ani ...

Služby - vymáhanie dlhov - sprostredkovanie exekúcií - oddĺženie - insolvencie, bankroty - realitná činnosť, predaj nehnuteľností - ochrana osôb a majetku.

Notársky úrad - prevody nehnuteľností - notárske úschovy - notárske zápisy.

Služby: - vedenie účtovníctva - daňové a účtovné poradenstvo.

Advokátska kancelária - právne služby. Pracovisko Praha: Zelený pruh 1560/99, 140 00 Praha 4 – Braník

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Služby: - správa pohľadávok - mimosúdne riešenie pohľadávok - zabezpečenie uznania záväzku, splátkové kalendáre