Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - vedenie účtovníctva - činnosť účtovných poradcov - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, administratívne práce. Vedenie mzdy.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie vrátane spracovania miezd a daňových priznaní pre menšie a stredné firmy, ktoré sú fyzickou alebo právnickou osobou. Cez internet vám v rámci služby sprístupníme účtovný systém. - pristupovať k účtovníctvu môžete odkiaľkoľvek, kde je internet - účtovný softvér nemusíte kupovať - systém môže používať ...

Spracovanie účtovnej i mzdovej agendy a daňových priznaní. Zastupovanie pri rokovaní s úradmi.

Účtovné a audítorské činnosti a ich revízie; daňové poradenstvo. Právne a účtovné činnosti a ich revízie; daňové poradenstvo; prieskum trhu a verejnej mienky; poradenstvo v oblasti podnikania a riadenia, holdingové spoločnosti.

Účtovníctvo a dane. Ďalšia adresa: Politických väzňov 44 Kolín III., 280 02 tel.: 321716790-3

Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Eva Vyčítalová poskytuje kompletný servis účtovných služieb pre malé a stredné firmy v oblasti spracovania a vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, spracovania daňových priznaní a zastupovania klientov na úradoch

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovné služby Spracujeme pre malé, stredné firmy a SZČO: -podvojné účtovníctvo -daňovú evidenciu -mzdy a personalistiku -zaistíme zastupovanie na úradoch, vrátane kontrol a registrácie platiteľa -vykonávame finančné analýzy a vyhodnotenia, účtovné a daňové poradenstvo -spracujeme prehľady o príjmoch SZČO pre orgány sociálneho a ...

Poskytuje - daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo

Činnosť : - účtovníctvo - jednoduché a podvojné - administratíva - skladové hospodárstvo - mzdy - fakturácia - daňové priznanie - korešpondencia - nemčina, angličtina - marketing Prevádzka : Chodovecké nám. 307/9 141 00 Praha-Chodov

Naše služby: - vedenie daňovej evidencie - vedenie účtovníctva - spracovanie daňových priznaní dane z príjmu - spracovanie daňových priznaní DPH - spracovanie mzdovej agendy - poradenstvo - zastúpenie na úradoch.

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie a poistenie.

Služby: - sprostredkovanie nebankových pôžičiek - poradenstvo v oblasti pôžičiek a úverov

Služby: -poistenie -povinné ručenie -poistenie firemného majetku -životné, majetkové -úrazové -dôchodkové -penzijný -zodpovednosti občanov -domácností a budov -cestovný -poľnohospodárske. -hypotekárne úvery -investovanie fin.protředků Otváracie hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Št: 9:00-16:00 hod. Pi: 9:00-12:00 hod.

Vedenie: - účtovníctvo - vedenie daňová evidencia. Poradenská a konzultačná činnosť. Spracovanie: - odborné štúdie a posudky. Čerpacia stanica LPG.

Poradenstvo: - ekonomické - daňové Činnosť: - účtovník - právne.