Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Banka. Poskytujeme všetky základné bankové služby - vedenie bežných účtov a zabezpečovanie domáceho a zahraničného platobného styku, vydávanie platobných kariet, vedenie trezorových schránok a vykonávanie hotovostných operácií.

Spoločnosť Foresta SG a.s. organizuje aukcie dreva na stojato, lesných porastov, výrezov a tým zaisťuje efektívny predaj dreva. Tento aukčný predaj je úplne transparentný, efektívny a moderný, pričom je vhodný pre všetkých vlastníkov lesa. Aukcie dreva a lesných porastov: - zisťujeme ako nezávislá strana objem porastu podrobným meraním, - ...

Činnosť: - finančné poradenstvo - poradenstvo v oblasti poistenia majetku, osôb, podnikateľov, áut a ďalších.

Poistenie, dotácia, energetika, financie, stavebníctvo, projektové riadenie.

Znalecká kancelária - oceňovanie nehnuteľností - znalecké posudky.

Poisťovací poradca ČSOB Poisťovne a ČMSS - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku - sporstredkovanie stavebného sporenia

Služby - vedením účtovníctva, daňovej evidencie a mzdovej agendy - kontrola a zaúčtovanie dokladov - vedenie a sledovanie pohľadávok a záväzkov - vedenie evidencie majetku.

Súdny znalec odbor zdravotníctva - vypracovanie znaleckých posudkov.

Rolný David, Mgr., advokát - právne služby - člen skupiny SPOLAK advokátska kancelária s.r.o.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - vedenie mzdovej agendy.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo - personalistika.

Ak nemáte peniaze pred výplatou, požičiame Vám až 5000 Sk do 20 min od Vašej žiadosti. Expresne prevedieme peniaze na Váš účet.

Profesionálna bezplatná poradňa pre oddlženie nehnuteľností. Špecializujeme sa na riešenie všetkých situácií spojených s vlastníctvom nehnuteľností. Pomôžeme vám vyriešiť exekúcie, dražby a záložné práva. Postaráme sa o zaplatenie všetkých dlhov viaznúcich na nehnuteľnostiach, zaistíme financovanie, poradíme s trhovým odhadom ceny nehnuteľnosti, ...

Služby: - školenia, konferencie a semináre z oblasti zdravotníctva.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné a správne

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

Služby - kompletnom vedení účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej a personálnej agendy - účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo - ekonomické a organizačné poradenstvo