Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť: - investičné, strategické poradenstvo - manažérske poradenstvo.

Služby - oddĺženie - vyhlásenie konkurzu - predaj majetku.

Notárska kancelária - notárske zápisy - overovanie dokumentov - vybavenie dedičstva, závetia - prevody nehnuteľností - notárske úschovne, záložné zmluvy.

Služby: - súdny znalec - odhady, oceňovanie nehnuteľností - preukaz energetickej náročnosti, energetické štítky

Naša spoločnosť Vám ponúka možnosť reálnych a väčšinou nadštandardných ziskov. Investície používame iba s veľmi dobrým zabezpečením.

Euro Benefit a.s. je dynamická spoločnosť, ktorej prvoradým cieľom, je poskytovanie bezhotovostných spotrebiteľských úverov s primeranou dobou splatnosti, ktoré budú dostupné širokej verejnosti. Najmä so zameraním na občanov s nižšími a strednými príjmami av neposlednom rade aj fyzickým aj právnickým osobám, pre ktoré je v nadväznosti na ...

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Poskytnutie, poradenstvo: -úvery, pôžičky, hypotéky.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie daňového priznania - mzdová agenda - spracovanie miezd zamestnancov.

Služby - realitná činnosť - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - prenájom reklamných plôch.

Činnosť: - finančné poradenstvo - poradenstvo v oblasti realít.

Služby: - sprostredkovanie obchodov na akciových trhoch a individualizované investičné poradenstvo.

Odkúpenie zadlžených spoločností, krízové riešenie firiem, poradenstvo: - poradenstvo v oblasti krízového riadenia firiem - odkup firiem, predaj firiem, výkup firiem - revitalizácia firiem - likvidácia firiem - konzultácie a poradenstvo v tejto oblasti - odborný dohľad nad vedením firmy.