Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária. Služby: -právnické v obchodnej oblasti, obchodné právo, právnik, advokátske služby. Zakladanie: -JOINT-VENTURES anglicky, nemecky.

Poskytujeme finančné poradenstvo: - hypotéky, pôžičky, - stavebné sporenie + úvery, - poistenie majetku. - investície

Advokátska kancelária: -generálna prax -občianske právo -obchodné právo -pracovné právo -trestné právo. Služby: -právne, právnické, právnik, advokát.

Poisťovací maklér. Výber a dojednanie poistných produktov. Služby: -poistenie vašej firmy a priemyslu -zodpovednosť podnikateľov -zamestnanecké programy -povinné ručenie, havarijné poistenie -cestovné poistenie -poistenie občanov -poľnohospodárske poistenie -daňové výhody pre občanov a zamestnávateľov -penzijné pripoistenie.

Súdny znalec. Znalecké posudky v odboroch: - Ekonomika: ceny a odady motorových vízidiel, strojov, strojných zariadení, vecí hnuteľných - Doprava: cestné.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Zasielateľstvo -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Spracovanie dát

Kompletné spracovanie - daňová evidencia pre fyzické osoby - účtovníctvo pre právnické osoby - mzdy, komunikácia s úradmi. DPH, kontrolné hlásenie, súhrnné hlásenie Spracovanie daňového priznania vrátane prehľadov na OSSZ, ZP, cestné dane.

Vedenie daňovej evidencie, účtovníctva a miezd drobným podnikateľom, účtovné a daňové poradenstvo, organizovanie školení a kurzov.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - účtovné poradenstvo - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, daňové poradenstvo, dane.

Advokátska kancelária - generálna prax

Poradenstvo: - daňové, ekonomické. Služba: - vedenie účtovníctva.

Služby: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Ocenenie nehnuteľností. Odhadca nehnuteľností. Realitné poradenstvo Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Odhadca, súdny znalec nehnuteľností: -odhady, znalecké posudky. Oceňovanie pre banky. AUTORIZOVANÝ INŽINIER, ENERGETICKY ŠPECIALISTA.

Činnosť: - sprostredkovanie nákupov náhradných dielov, komponentov a technických konzultácií z Európskej Únie pre zahraničných partnerov - finančné a ekonomické poradenstvo - realitná činnosť

Dovoz, výkup a predaj: - automobily - osobné, úžitkové - náhradné diely Renault a Citroen veľkoobchod alu kolesami - predaj pneumatík, oceľových a hliníkových diskov. - e-shop. Dovoz na objednávku. Odťahová služba. Pneuservis. Leasing - nové, ojazdené. Úver. Splátky. Spätný lízing. Havarijné poistenie. Povinné ...