Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poisťovňa. Pobočka. Poistenie: - životné - úrazové - dôchodkové - dôchodkové - zodpovednosti občanov - domácností a budov - cestovné - poľnohospodárske. Povinné ručenie a havarijné poistenie. Poistenie psov Maznáčik.

Potrebujete právnika pre váš realitný biznis? Chcete poradiť pri nákupe či predaji nehnuteľnosti? Potom ste tu správne. Som realitná advokátka.

Služby pre podnikateľské subjekty: -účtovníctvo -ekonomika /ekonomické/ -mzdy /mzdové/ -dane /daňové/.

Vedenie a spracovanie účtovníctva Chrudim Firma Consult spracováva účtovníctvo nielen pre SZČO, ale aj pre firmy. Už od začiatku založenia v roku 1994 sa zaoberáme vedením účtovníctva v celom regióne, teda nielen pre zákazníkov z Chrudimi, ale aj z Pardubíc, Hradca králi a širokého okolia. Medzi naše služby patria: - mzdová aj personálna ...

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Realitná skupina, zaoberajúca sa investíciami a správou nehnuteľností v strednej Európe.

Audit, poradenské služby, daňové a právne služby. Audítorské služby.

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Odborné poradenstvo - daňové, colné a spotrebné dane - služby spojené s registráciou zahraničných spoločností za českú DPH, náhrady českej DPH za neusadené podniky, služby súvisiace s dodržiavaním DPH.

Audítorské a daňové služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - účtovné poradenstvo - ekonomické poradenstvo.

NEY sporiteľné družstvo poskytuje jednoduché sporiace produkty s vysokým úročením pre klientov strednej a vyššej triedy v kombinácii s politikou nulových poplatkov. Zároveň zaisťuje erudovaný, flexibilný a priateľský úverový servis malým a stredným podnikom

Poradenská, konzultačná činnosť: - financie - marketing - internet.

Služby: -účtovníctvo Poradenstvo: - daňové, dane.

Pre svojich klientov zaisťujeme hypotekárne úvery, riešenie exekúcií aj ďalšie finančne poradenské služby. Do našej pracovnej rodiny hľadáme nových maklérov a finančných poradcov, ktorí by rozšírili naše rady odborníkov.