Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca poisťovňa Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

Poskytujeme služby v týchto oblastiach: - český štatutárny audit podnikateľských subjektov - audit podľa medzinárodných štandardov - audit neziskových organizácií, príspevkových organizácií, obcí - forenzný audit - financial due diligence - účtovná závierka - daňové priznania v Českej republike av zahraničí - refundácia DPH v rámci ...

Systémové riadenie pohľadávok: - súdne vymáhanie - odkúpenie pohľadávok - obstaranie pohľadávky - zabezpečenie pohľadávky.

Poskytujeme: - oceňovanie nehnuteľností - znaleké posudky hypotekárnych úverov - trhové odhady.

Služby: -daňové poradenstvo -ekonomika -vedenie účtovníctva.

Advokátska kancelária Indra, Šebesta, Kincl - právne služby.

Poskytovanie finančných služieb - hypotéky - refinancovanie - konsolidácia pôžičiek

Vedenie mzdového, podvojného i jednoduchého účtovníctva, základné daňové poradenstvo, spracovanie daňových priznaní DPFO, DPPO, DPH, cestné a iné

Poskytujeme: -dotácia -finančné prostriedky -fondy EÚ a iné verejné zdroje -profesionálne spracovanie žiadostí o dotáciu vrátane všetkých povinných príloh. -konzultácia, poradenstvo -spracovanie súťažných podkladov pre výberové konania -vedenie výberových konaní. Projektový manažment.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

Allianz poistenie pre všetkých - súkromné osoby, firmy, podnikateľov, život, majetok, nehnuteľnosti, fotovoltaické elektrárne, reštaurácie a penzióny, autá, lode, lietadlá a ďalšie.