Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť: - konkurzný správca - oddlženie. konkurzy.

Odborný poradca firmy Just a Nahrin. Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, účtovné poradenstvo.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Komplexné riadenie a správa pohľadávok -mimosúdne riešenie a exekučná hromadná správa -vymáhanie súdnou cestou -medzinárodné inkaso pohľadávok -odkup pohľadávok -verejné dražby. -služby v oblasti vymáhania pohľadávok.

Spracovanie a vedenie účtovníctva malých firiem do 25 zamestnancov: -daňové priznania, daňových priznaní -mzdy, miezd -zastupovanie v rokovaní so štátnou správou: -finančný úrad. Vedenie: -účtovníctvo a daňové evidencie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Sprostredkovanie obchodu -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Turistická ubytovňa, ubytovanie: -samostatné dvoj-troj- a šesťlôžkové izby s umývadlom, WC a sprchy sú spoločné rovnako ako kuchynka. K dispozícii jeden (2 lôžka + prístelky) apartmán s vlastnou kúpeľňou. -30 lôžok + prístelky -8x dvojlôžková izba -4x viaclôžková izba -1x apartmán Cena ubytovania od 185 Kč lôžko/noc. Možnosť úschovy ...

Účtovnícke a audítorské činnosti daňové poradenstvo.

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne MetLife

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Zastúpenie firmy ZEPTER. Obchodná činnosť. Predaj: -kuchynské potreby z ušľachtilej ocele -hrnce -vacsy systém, vákuovanie potravín -plastové nádoby -príbory -porcelánový a nerezový riad -biolampy -masážne prístroje -švajčiarska kozmetika -potravinové doplnky.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Komplexné služby v oblasti poistenia.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.