Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Systémové riadenie pohľadávok: - súdne vymáhanie - odkúpenie pohľadávok - obstaranie pohľadávky - zabezpečenie pohľadávky.

Poskytujeme: - oceňovanie nehnuteľností - znaleké posudky hypotekárnych úverov - trhové odhady.

Služby: -daňové poradenstvo -ekonomika -vedenie účtovníctva.

Advokátska kancelária Indra, Šebesta, Kincl - právne služby.

Poskytovanie finančných služieb - hypotéky - refinancovanie - konsolidácia pôžičiek

Vedenie mzdového, podvojného i jednoduchého účtovníctva, základné daňové poradenstvo, spracovanie daňových priznaní DPFO, DPPO, DPH, cestné a iné

Poskytujeme: -dotácia -finančné prostriedky -fondy EÚ a iné verejné zdroje -profesionálne spracovanie žiadostí o dotáciu vrátane všetkých povinných príloh. -konzultácia, poradenstvo -spracovanie súťažných podkladov pre výberové konania -vedenie výberových konaní. Projektový manažment.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

Allianz poistenie pre všetkých - súkromné osoby, firmy, podnikateľov, život, majetok, nehnuteľnosti, fotovoltaické elektrárne, reštaurácie a penzióny, autá, lode, lietadlá a ďalšie.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo bytovej, obchodnej a korporátnej obchodnej spoločnosti Výkon rozhodnutia, zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Moneybro.cz je prvý poskytovateľ tzv. P2P lendingu (priameho úverovania) v Českej republike. Moneybro.cz prevádzkuje internetové trhovisko, na ktorom sa stretávajú používatelia, ktorí si chcú požičať peniaze, s užívateľmi, ktorí disponujú voľnými finančnými prostriedkami na zapožičanie. Cieľom Moneybro je priniesť na tuzemský trh so ...

Podnikáme v oblasti nebankových pôžičiek. Ponúkame rýchle vybavenie pôžičky pre dôchodcov, mamičky na materskej, pre brigádnikov a tiež pre podnikateľov. Vyplňte jednoduchú online žiadosť a my Vám pôžičku poskytneme. Hotovosť si môžete osobne vyzdvihnúť aj na našich pobočkách v Prahe alebo v Brne.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Skupina Mondial Assistance je svetovou jednotkou v oblasti asistenčných služieb, cestovného poistenia.