Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Raiffeisen stavebná sporiteľňa: - sporenie: - hypotéky, úvery, - poistenie, životné, úrazové, - dôchodkové pripoistenie, - poistenie domácností, nehnuteľností.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd - daňové poradenstvo.

Špecializovaná banková inštitúcia pre štátnu pomoc vývozu vlastnená štátom. Tvorí neoddeliteľnú súčasť systému štátnej proexportnej politiky.

Komplexné služby: -vedenie účtovníctva -vedenie účtovných kníh a daňovej evidencie -spracovanie (rekonštrukcia) všetkých odovzdaných dokladov pre účtovníctvo -mzdovú a personálnu agendu -ekonomické, účtovné, daňové poradenstvo -zastupovanie pri rokovaniach s úradmi -archivácia podkladov -ďalšie účtovné a súvisiace služby.

Služby: - súdny znalec v odbore kynológie - tréning a výcvik psov - prednášky, semináre

Služby dlžníkom - prehľad o záväzkoch - vytvorenie rozpočtu - posúdenie potenciálu na osobný bankrot - poradenstvo a podanie návrhu na osobný bankrot - oddlženie.

Advokátska kancelária - právne služby. Pobočka Praha - Belehradská 572/63, 120 00 Praha 2 - tel. 224 816 369 - fax 222 363 793 - e-mail: praha@evb.cz

Služby: - podnikateľské poradenstvo - finančné a ekonomické analýzy - hodnotenie investičných projektov - procesný audit

Služby: - súdny znalec (ekonomika, stavebníctvo) - znalecké posudky

Činnosť: - odhady, oceňovanie nehnuteľností.

Advokátska kancelária - právne služby - konkurzný správca.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daní - mzdová agenda.

Ing. Aleš Baštinec je súdny znalec, ktorý sa zameriava na znalecké posudky či ocenenia a odhady nehnuteľností. Tiež vám poskytne pomoc pri riešení dedičského riadenia, pozostalosti alebo vecného bremena. Naša znalecká kancelária pôsobí v Olomouci a okolí. Prenechajte svoje starosti špecialistom. Znalecká kancelária: - oceňovanie nehnuteľností ...