Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ekonomické a finančné poradenstvo - finančná analýza spoločnosti - reštrukturalizácia spoločnosti - kalkulácia návratnosti investícií - pomoc pri spracovaní podnikateľského zámeru.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daňovej evidencie - mzdová agenda.

Služby - strategické poradenstvo - riadenie a reštrukturalizácia - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personalistika - koučing pre firmy, podnikateľov, jednotlivcov.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Ekonomické a finančné poradenstvo Oceňovanie majetku Realitná činnosť Správa nehnuteľností Sprostredkovanie obchodu a služieb

Advokátska kancelária - právo medzinárodného obchodu, investície, banské právo Oceňovanie nehnuteľného, hnuteľného majetku a bezpečnostného materiálu - úzka spolupráca so spoločnosťou ČESKÝ ZNALECKÝ INŠTITUT s.r.o.

Ponúkam spracovanie účtovníctva (české i zahraničné doklady), reverse charge, účtovanie tretích krajín ( Čína, USA ai), účtovanie prenesenej daňovej povinnosti a mzdovej agendy menším a stredným firmám z Olomouca a okolia.

Činnosť: - znalecké posudky, odhady cien: - stroje, strojné zariadenia - motorové vozidlá.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Služby - nebankové pôžičky - inkaso pohľadávok.

Služby: - finančné poradenstvo

Služby - vedenie účtovníctva a spracovanie daní - kurzy účtovníctva - finančné poradenstvo. Činnosť - inštalatérske práce - kúrenárske práce - elektroinštalačná práca.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, majetku a vozidiel.