Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - poradenstvo v oblasti fúzií a akvizícií, transakčného a projektového financovania, firemných štruktúr a reštrukturalizácií - predaj a nákup spoločností

Obchodný zástupca Generali Poisťovne - dojednávanie poistenia vozidiel, majetku, osôb.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - zakladanie firiem. Prevádzkareň Jičín - adresa: Jungmannova 1103, 506 01 Jičín – tel. 602 341 616. Prevádzkareň Troskovice - adresa: Troskovice 60, 512 63 Rovensko pod Troskami – tel. 602 341 616.

Služby - poradenstvo pri likvidácii veľkých poistných udalostí - zastupovanie klientov pri jednaní s poisťovňami.

Služby: - finančné a daňové poradenstvo - účtovníctvo

Činnosť: - posudzovanie technického stavu stavebných objektov.

Služby: - daňové poradenstvo - účtovné poradenstvo.

Služby v oblasti auditu, analýz, obchodu, daní, účtovníctva, ekonomického poradenstva a miezd.

Poradenská činnosť - klasifikácia výrobkov, stavebných objektov, prác a služieb SKP - pre potreby DPH a odpisovanie majetku.

Služby: - finančné poradenstvo - sprostredkovanie hypoték

Služby: - účtovníctvo - mzdy - daňové poradenstvo

Služby: - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo.

Služby: - účtovníctvo - tvorba webových stránok, e-shopov

Doc. MUDr. Ivan Čundrle, CSc. sa venuje znaleckej činnosti v odbore zdravotníctva so zameraním na anestéziu, resuscitáciu a intenzívnu medicínu. Sídlím v Brne. Súdno-znalecká činnosť: - súdny znalec v odbore zdravotníctva, odvetví: - anestézia, anestéziológia - resuscitácia - intenzívna medicína - vypracovanie odborných ...