Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Projektovanie pozemkových úprav -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Služby: - vymáhanie, správa pohľadávok - detektívne služby.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

Advokátska kancelária. - konkurzné konanie - právne služby - informácie pre spotrebiteľov

Ing. Libor Zima je súdny znalec v odbore oceňovania nehnuteľností a oceňovania podnikov najmä pre Prahu a Stredočeský kraj.

Služby: - projekčná a inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - spracovanie statických výpočtov skla vrátane zabezpečenia projekcie a realizácie ...

Kompletné realitné služby. Nezávislé finančné poradenstvo.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - vedenie mzdovej agendy.

Služby: - zakladanie offshore spoločností vo svete - zakladanie CZ spoločností - nákup a predaj CZ spoločností - vedenie účtovníctva - revitalizácia, reštrukturalizácia, krízové riadenie firiem - správa a likvidácia spoločností - zastupovanie pred úradmi alebo veriteľmi

Služby - výkon rozhodnutia - exekúcia - konkurzné, dedičské, mimosúdne aj súdne konania.

Poskytujeme servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek a typov. Bezplatná pomoc pri dopravnej nehode. V poistení sa zaoberáme revíziou poistných zmlúv. Vykonávame upratovanie spoločných bytových priestorov. Realitná činnosť.

Notárska kancelária Týniště nad Orlicí Poskytujeme komplexné notárske služby v rozsahu zákona č. 358/1992 Zb. o notároch a ich činnosti (notársky poriadok). Bez predchádzajúceho objednania overujeme pravosti podpisov, zhody opisu listín a vyhotovujeme výpisy z verejných registrov, služby Czechpoint.

Služby: - finančné poradenstvo - krízový manažment - priemyselné reštrukturalizácie - akvizície a fúzie spoločností - realitné služby

Projektová činnosť v stavebníctve. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Stavebný dozor. Služby: - znalecké posudky - vyhotovenie znaleckých posudkov - odhady ceny nehnuteľnosti - oceňovanie nehnuteľného majetku.

Služby: - účtovníctvo - dane - zakladanie firiem - virtuálna kancelária - archivácia dokladov

Služby: - poskytovanie odborných poradenských služieb v oblasti auditu a daňového, transakčného a podnikového poradenstva.

Služby: - finančné stratégie a analýzy - finančné poradenstvo - zabezpečenie hypotéky

Činnosť: - nákup, predaj nehnuteľností - investičné poradenstvo - zahraničný obchod.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - personalistika, mzdy - účtovné, daňové poradenstvo.

Poskytujem právne služby a poradenstvo prevažne v oblasti občianskeho, obchodného a správneho práva so špecializáciou na nehnuteľnosti a ich výstavbu, predaj či prenájom, vrátane stavebného konania či správy pohľadávok.