Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - IT poradenstvo - finančné poradenstvo - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Služby - vedenie účtovníctva. Pobočka: - adresa: Zlončice 78, 278 01 Kralupy n.Vltavou.

Komplexné služby v oblasti tepelných zdrojov. Výroba, predaj, dodávka kotlov typu NOX a Slatina, montáž, stredotlaká para, nízkotlaková para, teplovodné, teplovodné: -kotle ekologické na hnedé uhlie 300-4000 kW -ekologické kotle spaľujúce drevný odpad a biomasu 300-3000 kW -odlučovače tuhých látok -náhradné diely pre uhoľné kotly ...

Služby - internetové účtovníctvo, spracovanie daňovej evidencie.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Sklársky ateliér: - reštaurovanie historických vitráží - výroba nových vitráží - autorská tvorba - súdne znalectvo

Činnosť: - obchod s komoditami (obilniny, oleje a sušené mlieko) Služby: - prevádzka dražobný internetový portál

Služby: - účtovníctvo - dane - ekonomické, účtovné a daňové poradenstvo.

Obchodný zástupca nezávislé finančné poradenstvo (životné aj neživotné poistenie, hypotekárne úvery, spotrebiteľské úvery, stavebné sporenie a pôžičky zo stavebného sporenia, investície voľných finančných prostriedkov, poradenstvo v energetike – znižovanie cien elektriny a zemného plynu u domácností i firiem).

Služby: - poradenská spoločnosť v oblasti financií a realít

Finančná spoločnosť - osobné pôžičky pre fyzické osoby a podnikateľov. Prevádzkareň: - adresa: Holečkova 777/39, 150 00 Praha 5.

Služby: - nefinančné audity, so špecializáciou na bezpečnosť informácií a ochranu osobných údajov, personálne a sociálne audity.

Služby: -bezhotovostné devízové obchody, devízové konverzie -platobný styk - zahraničné či tuzemské inkaso -bankové spojenie -zmenáreň.

Služby: - pomoc ako v exportných, tak aj v importných aktivitách

Služby: - odborné poradenstvo pre osobný bankrot - spracovanie návrhov na insolvenciu - oddĺženie

Predtým Amcico poisťovňa a.s. Odborné poradenstvo a dojednávanie poistenia: -kapitálové životné poistenie detí a dospelých -úrazové poistenie detí a dospelých -poistenie vážnych ochorení -poistenie liečebných nákladov na zahraničné cesty -poistenie podnikateľov -skupinové poistenie

Audítorská kancelária - účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - mzdová evidencia - daňové priznania.

Služby: - finančné, majetkové a úverové poradenstvo