Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd.

služby - finančné poradenstvo - inžinierska činnosť - realitná činnosť.

Znalecké posudky, odhady a oceňovanie v regióne Klatovy, Sušice. Príprava zmlúv pre rokovania.

Nebankové pôžičky, úvery, hypotéky. Vyplácanie exekúcií a pohľadávok. Pôžičky na podnikanie - investície. Spätný Lessing. Insolvence- os.bankrot. Ponuka spolupráce - oz, distribútor, tipař ai.

Súdny znalec v odboroch: - ceny, odhady nehnuteľností - stavebníctvo. Autorizovaný inžinier v odbore pozemné stavby: - úradné a trhové ocenenie nehnuteľností - znalecké posúdenie chýb, porúch na budovách - stanovenie výšky škôd na nehnuteľnostiach.

Potlač polyamidových a fibrousovych čriev

služby: - sprostredkovanie poistenia, úverov, stavebného sporenia - finančné, poisťovacie poradenstvo.

činnosť - vedenie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy.

Služby v oblasti administratívy a vedenia účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie personálnej agendy a spracovanie miezd. - spracovanie daňových priznaní. - spracovanie ročných výkazov. - zastupovanie na úradoch.

Patentová kancelária Zlín vykonáva registráciu ochranných známok a priemyselných vzorov v Českej republike i v zahraničí. Poskytujeme taktiež všetky ostatné služby, ktoré sa týkajú ochranných známok a priemyselných vzorov. Klientov zastupujeme v súdnych konaniach vo veci neoprávnených zásahov do práv z duševného vlastníctva.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Spoločnosť DPK Partner s.r.o. ponúka účtovné, daňové, informačné a ekonomické služby. Poskytujeme kompletné spracovanie a vedenie účtovníctva, miezd a personalistiky. Zameriavame sa na outsourcing účtovníctva a miezd, zaistíme Vám plynulý prechod agendy na nás a Vy sa tak môžete venovať Vašej podnikateľskej činnosti. služby: - spracovanie ...

služby: - finančné a ekonomické poradenstvo

činnosť: - statické posudky a projekty železobetónových, oceľových, drevených konštrukcií.

Finančné a ekonomické poradenstvo - administratívna činnosť.