Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebné sporenie, úvery na bývanie.

Poskytujeme online porovnanie a predaj poistenia. Špecializujeme sa na poistenie motorových vozidiel a poistenie na cesty.

služby - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva.

Znalecká kancelária - oceňovanie vozidiel - posudzovanie technického stavu vozidiel.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie.

služby: - znalecké posudky a odhady nehnuteľností

Združenie-Mzdy, služby - spracovanie miezd.

Obchody zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia, úverov na bývanie.

služby: - umelecký ateliér - maľba - design - architektúra

služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie daňových priznaní.

Kompletná správa bytových družstiev a spoločenstvo vlastníkov jednotiek, vedenie účtovníctva, poradenstvo, administratíva, mzdy, personalistika, spracovanie pokladov pre daňové priznania.

Sprostredkovanie úverov, hypoték, poistenie domácností a osôb. Relevantné konzultácie sú samozrejmosťou. Všetky ďalšie informácie a kontakty na www.danielkral.cz

Zaoberáme sa profesionálnym vedením účtovníctva, daňovým poradenstvom a spolupracujeme s audítorskou firmou.

Poskytovanie služieb v oblasti oddĺženie, konkurzov a všeobecne insolvencie a konkurzných konaní fyzických aj právnických osôb vrátane finančného poradenstva.

Poskytujeme nebankové pôžičky pre podnikateľov, živnostníkov, firmy a SZČO. Pôžička pre dôchodcov, pre zamestnancov, bez registra, bez založenia nehnuteľnosti a on-line půjčky.Půjčky bez registra. Nebanková pôžička pre problémových klientov. Bez poplatku. Pôžičky po celej Prahe a ČR.Vše z pohodlia domova či kancelárie.

Kompletná správa bytových družstiev a spoločenstvo vlastníkov jednotiek, vedenie účtovníctva, poradenstvo, administratíva, mzdy, personalistika, spracovanie pokladov pre daňové priznania.

služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - personalistika a mzdová agenda.

Pani Zdeňka Karakülah sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti cla a tiež účtovníctva. Zastupujeme klientov v colnom konaní, vystavujeme žiadosti na colné účely, vedieme evidenciu na colné účely, vystavujeme daňové priznania a ďalšie služby. Sídlime v obci Libiš, okres Mělník. Colné služby: - colné zastúpenie - colná deklarácia - ...

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy.