Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby: - daňové, účtovné poradenstvo.

služby: - renomovaný znalecký ústav s širokým znaleckým oprávnením z odboru ekonómie

služby: - predaj a kúpa ready made spoločností - účtovníctvo

ekonomické poradenstvo služby: - vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, vedenie mzdového účtovníctva, služby v oblasti personalistiky, spracovanie daňových priznaní a ďalšie účtovné služby.

upratovacie služby Zásielková predaj Faktoring a forfaiting Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Leasing spojený s financovaním Prevádzkovanie telovýchovného zařízení Reklamné, propagačné a inzertné činnosť Ubytovacím služby v rozsahu voľných živností Činnosť ekonomických a organizačných ...

služby - vedenie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy - ocenenie podniku a nehnuteľností.

služby: - sprostredkovanie inštitútu rozhodcovského konania

služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - informačné systémy - finančné analýzy. pobočky: - adresa: Palackého trieda 186, 612 00 Brno, tel. 725 971 323 - adresa: Ostopovická 8, 642 00 Brno-Bosonohy, tel. 547 227 242 - adresa: Chlumova 7, 586 01 Jihlava.

Advokátska kancelária JUDr. Miloša Pleštil sídliaca v Liberci, poskytuje svojim klientom generálny praxi vo všetkých oblastiach práva. Zastupujeme jednotlivca i firemnú klientelu. Právne služby, advokátska kancelária - generálny prax - právne poradenstvo - obchodné právo - občianske právo - rodinné právo, rozvody, bezpodielové ...

Advokátska kancelária - právo dedičské, občianske, rodinné rozvody, bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a trestné

Aukčný dom Valentinum: - dražby starožitností, umenie.

Advokátska kancelária - právne služby. Ďalší kanceláriu - adresa: Divadelné 2728 / 3a, 301 00 Plzeň - tel. 371 004 500.

služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd - ekonomické poradenstvo.

služby - správa fondov a majetku - finančné služby.

Developerská, realitný a investorská spoločnosť.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdová agenda - poradenstvo - správa pohľadávok

Sústredíme na pomoc ľuďom s ich finančnými potrebami. Našou špecialitou je záchrana nehnuteľností pred dražbou a núteným predajom. Zaistíme rýchle vyplatenie všetkých dlhov a exekúcií, či dočasný výkup nehnuteľnosti prevereným a solídnym investorom. Poradíme si aj s negatívnymi záznamy v registroch.