Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária - právo dedičské, občianske, rodinné rozvody, bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a trestné

Aukčný dom Valentinum: - dražby starožitností, umenie.

Advokátska kancelária - právne služby. Ďalší kanceláriu - adresa: Divadelné 2728 / 3a, 301 00 Plzeň - tel. 371 004 500.

služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd - ekonomické poradenstvo.

služby - správa fondov a majetku - finančné služby.

Developerská, realitný a investorská spoločnosť.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdová agenda - poradenstvo - správa pohľadávok

Sústredíme na pomoc ľuďom s ich finančnými potrebami. Našou špecialitou je záchrana nehnuteľností pred dražbou a núteným predajom. Zaistíme rýchle vyplatenie všetkých dlhov a exekúcií, či dočasný výkup nehnuteľnosti prevereným a solídnym investorom. Poradíme si aj s negatívnymi záznamy v registroch.

Sústredíme na pomoc ľuďom s ich finančnými potrebami. Našou špecialitou je záchrana nehnuteľností pred dražbou a núteným predajom. Zaistíme rýchle vyplatenie všetkých dlhov a exekúcií, či dočasný výkup nehnuteľnosti prevereným a solídnym investorom. Poradíme si aj s negatívnymi záznamy v registroch.

advokát: - bankové, finančné právo - právo nehnuteľností - energetické právo.

Zaistenie vrátenie DPH pre zahraničných turistov za nákupy v Českej republike.

služby: - dane - účtovníctvo - daňové poradenstvo - daňový audit

služby: - poradenské služby v oblasti podnikových financií, regulované činnosti, energetiky, technológií a finančnej reštrukturalizácie - obchodovania s emisnými k emisiám CO2 a s energiou.

Firma eCENTRE, a.s. porovnáva ceny na trhu a zaisťuje najvýhodnejšieho dodávateľa elektriny a zemného plynu a sprostredkováva výhodný a kvalitný nákup potravín, drogérie i kancelárskych potrieb. eCENTRE, a.s. pomáha znižovať prevádzkové náklady a zaistí tie najlepšie podmienky pre domácnosti, hotelové reťazce, obce, mestá, firmy a to všetko od ...

Poisťovací maklérstvo: - dojednávanie poistenia - poistenie majetku - životné poistenie - poistenie pre podnikateľov, firmy.

Naše služby: - spracovanie podnikateľských zámerov - vedenie účtovníctva - spracovanie daňových priznaní - správa a údržba nehnuteľností - inkaso nájomného - vedenie všetkej dokumentácie domov a bytov - kontrolná činnosť - rokovania s orgánmi štátnej správy - údržba domov - ročné vyúčtovanie služieb (SV, TUV, teplo, a i.) - ...

Audítorská činnosť: - audity riadnej, mimoriadnej účtovnej závierky - audit konsolidovanej účtovnej závierky - audit priebehu účtovného roka. Daňové poradenstvo.

Jednoduché účtovníctvo. Vedenie účtovníctva.

Spracovanie znaleckých posudkov a odhadov cien nehnuteľností, pozemkov, vozidiel, strojov a prístrojov, poľnohospodárskej techniky. Posudzovanie technického stavu a určovania výšky majetkovej ujmy spôsobenej poškodením vozidla.

služby - vymáhanie pohľadávok - detektívne služby.