Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poskytovanie poradenstva v oblasti financovania bývania a stavebného sporenia.

služby: -poistenci, majetku, aut.

služby: -všetky právne služby a poradenstvo.

služby: -stavebné sporenie -penzijní pripoistenie -životné poistenie -Poistenie majetku a hypoték.

Právnickej, právne, advokátske služby. Oblasti práva: - obchodný - občianske - rodinné - pracovný - zmenkové - trestné -konkursní. Právne poradenstvo: - právne, daňový aj účtovný servis - právne vzťahy k nehnuteľnostiam - ochranné známky a právo informačných technológií - stavebné a správne právo - právo ...

služby: Spracovanie daňovej evidencie a účtovníctva pre FO aj PO.

Patentová a známková kancelária - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorské práva.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Na našom novom inzertnom serveri XXL inzercia pôžičiek si môžete zadarmo zadať dopyt alebo ponuku pôžičky. Na našom serveri sú k dispozícii online žiadosti bankových a nebankových pôžičiek. Ponúkame aj možnosť topovanie inzerátov pomocou SMS platieb.

Mgr. hana Malinkovičová poskytuje kompletné právne služby: -advokát, právne poradňa -advokátní kanceláriu -Právne služby, právnické -právnické osoby Fyzické osoby -obchodné právo -pracovný právo -občiansky právo -rodinné právo práva v oblasti duševného vlastníctva. OBCHODNÉ PRÁVO - kompletné poradenstvo pre podnikajúce subjekty - ...

služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy.

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Zabezpečujeme komplexné právne služby so zameraním na obchodné, občianske a finančné právo.

Pomoc s finančným odškodnením: - letecká doprava - pracovnoprávne nároky - bývanie - zdravie

Poradenstvo a analýzy v oblasti hotelov a gastronomických prevádzok Ekonomické poradenstvo. Veľkoobchod a maloobchod. Preklady z anglického jazyka.

Ponúkame služby advokátskej kancelárie. Poskytujeme kompletný servis v oblasti obchodného práva, a to od základnej odbornej asistencie po komplexné zabezpečenie všetkých podnikových transakcií.

Vybavíme komplet Vaše pohľadávky.

Zaoberáme sa prostředkováním úverov do 200 tisíc korún. Nevyžadujeme zástavy, ručiteľov, ani nezmyselné poplatky ... Odklady splátok, predčasné doplatenie, nič nie je problém ...

Poskytujem všetky advokátske služby, najmä so zameraním na predmanželskej a manželskej zmluvy, vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov, zastupovanie v rozvodovom konaní, prevody nehnuteľností, riešenie nájme a podnájme vrátane prípadných sporov, zastupovanie v dedičskom konaní, zakladanie spoločnosti s.r.o. a spolkov a medzinárodné ...

Finančné, účtovné a daňové poradenstvo pre Vaše podnikanie

Poradenské služby najmä v oblasti privátnych financií a zamestnaneckých benefitov.

Vedenie účtovníctva, dane, administratíva.

Portál Express-credit.cz Vám ponúka okamžité a krátkodobé pôžičky až do výšky 15000 Sk. Rýchle online pôžičky sú poskytované na 7, 14, 21 alebo 28 dní.

Ponúkame Vám dohodnúť si povinné ručenie online a bezproblémovo zmeniť poisťovňu a to z pohodlia Vášho domova.