Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária poskytuje právne služby vo všetkých právnych oblastiach, so zameraním na zmluvné právo, pracovné právo, sporná riadenie, vymáhanie pohľadávok, právo nehnuteľností. Právne služby poskytujeme v slovenskom a anglickom jazyku.

Sústreďujeme sa na ekonomické, mzdové, personálne a daňové poradenstvo. Ponúkame vedenie účtovníctva a zaistenie auditu. Zhotovíme všetka daňové priznania, odovzdanie prehľadov či kontrolných hlásení.

Poskytujem poradenské a manažérske služby vlastníkom firiem pri príprave firmy na predaj, na príchod investora, pri príprave predajného procesu, hľadanie vhodného investora a ďalšie finančne strategické poradenstvo.

Sme silnou európskou spoločnosťou so sídlom v SR poskytujúca poradenstvo v oblasti investícií. Vykonávame investície v luxusnej gastronómii, špeciálne chémiu, biotechnológiu, ekológiu a iných. Sme partnerom One Belt One Road.

Zabezpečíme komplexné služby v oblastiach vnútorného auditu, compliance, riadenie rizík, prevencie a detekcie podvodov a poradenstvo pre banky, finančné inštitúcie, korporácie a firmy.

Ponuka vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, daňového priznania a ďalších služieb v oblasti účtovníctva a daňového poradenstva.

Účtovníctvo a daňové služby: - spracovanie priznania - poradenstvo - vedenie miezd

služby: -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia -spracovanie miezd.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

činnosť: - obchodný zástupca Wüstenrot stavebnej sporiteľne.

Advokátska kancelária Mgr. Jana Poláčková, poskytuje právnické služby v oblastiach práva, pôsobíme v Českom Krumlove a okolí

Vedenie podvojného účtovníctva, ekonomicko-poradenská činnosť, spracovanie mzdového účtovníctva, spracovanie daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva, spracovanie daňových priznaní a daňové poradenstvo.

Advokátska kancelária so zameraním na insolvenčné právo. Do našej špecializácie spadajú í tie najzložitejšie kauzy, vrátane reštrukturalizácie podnikov.

Vedenie kompletného účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie účtovných dokladov, spracovanie účtovníctva, účtovné poradenstvo, spracovanie ročnej účtovnej závierky a inventarizácie zostatkov, spracovanie miezd, mzdová účtovníčka

Účtovníctvo online, správa firiem a nehnuteľností, firemné poradenstvo a daňovej optimalizácie, offshore a onshore, zakladanie a likvidácia firiem.

Mutumutu mení zastaralý model životného poistenia. Žiadni drahí a nespoľahliví finanční poradcovia a nekonečné zmluvy s kľučkami a háčiky. Prečo to robiť zložito, keď to ide ľahko? U nás pri podpise zmluvy nepotrebujete lupu ani právnika, ktorý Vám kryje chrbát. Namiesto dlhého čakania vyplácame poistky skoro na počkanie. A navyše ako firma ...

Aukčná sieň Galéria Národnej 25 s. R. O. Prevádzkuje svoju obchodnú činnosť so zameraním na obchod s výtvarným umením a starožitnosťami od roku 1991.

služby: - účtovníctvo - komplexné služby pri založení spoločnosti či jej likvidácii.

služby: -vymáhání pohľadávok MOCI pohľadávok -prevence.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Spoločnosť REAL KREDIT a.s. sa prevažne zameriava na nehnuteľnosti, investorskú činnosť, development, predaj dlhopisov a tiež správu firiem. Sídlo našej spoločnosti nájdete na adrese Za Oľšavka 365, Uherské Hradiště. služby: - investorská činnosť - development, developerská činnosť - realitné služby - nehnuteľnosti - vyhľadanie ...