Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Mgr. hana Malinkovičová poskytuje kompletné právne služby: -advokát, právne poradňa -advokátní kanceláriu -Právne služby, právnické -právnické osoby Fyzické osoby -obchodné právo -pracovný právo -občiansky právo -rodinné právo práva v oblasti duševného vlastníctva. OBCHODNÉ PRÁVO - kompletné poradenstvo pre podnikajúce subjekty - ...

služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy.

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Zabezpečujeme komplexné právne služby so zameraním na obchodné, občianske a finančné právo.

Pomoc s finančným odškodnením: - letecká doprava - pracovnoprávne nároky - bývanie - zdravie

Poradenstvo a analýzy v oblasti hotelov a gastronomických prevádzok Ekonomické poradenstvo. Veľkoobchod a maloobchod. Preklady z anglického jazyka.

Ponúkame služby advokátskej kancelárie. Poskytujeme kompletný servis v oblasti obchodného práva, a to od základnej odbornej asistencie po komplexné zabezpečenie všetkých podnikových transakcií.

Vybavíme komplet Vaše pohľadávky.

Zaoberáme sa prostředkováním úverov do 200 tisíc korún. Nevyžadujeme zástavy, ručiteľov, ani nezmyselné poplatky ... Odklady splátok, predčasné doplatenie, nič nie je problém ...

Poskytujem všetky advokátske služby, najmä so zameraním na predmanželskej a manželskej zmluvy, vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov, zastupovanie v rozvodovom konaní, prevody nehnuteľností, riešenie nájme a podnájme vrátane prípadných sporov, zastupovanie v dedičskom konaní, zakladanie spoločnosti s.r.o. a spolkov a medzinárodné ...

Finančné, účtovné a daňové poradenstvo pre Vaše podnikanie

Poradenské služby najmä v oblasti privátnych financií a zamestnaneckých benefitov.

Vedenie účtovníctva, dane, administratíva.

Portál Express-credit.cz Vám ponúka okamžité a krátkodobé pôžičky až do výšky 15000 Sk. Rýchle online pôžičky sú poskytované na 7, 14, 21 alebo 28 dní.

Ponúkame Vám dohodnúť si povinné ručenie online a bezproblémovo zmeniť poisťovňu a to z pohodlia Vášho domova.

Právne služby zamerané na občianske právo (sporná agenda, zmluvy, zodpovednosť za škodu), obchodné právo, právo spoločností, právo duševného vlastníctva a nehnuteľností. Služby poskytujeme tiež v angličtine a francúzštine vrátane zastupovania vo vzťahu k zahraničiu (aj pred európskymi súdmi).

služby: - stavebná projekcia - technický dozor investora - účtovníctvo - developerská činnosť

Krízový Management- riešenia a prevencie krízových situácií v podnikaní Odkúpenie zadlžených firiem. Likvidácia firiem. Krízové poradenstvo. Daňová optimalizácia. Odkúpenie záväzkov dlžníka od veriteľov. Reštrukturalizácia záväzkov. Vymáhanie pohľadávok. Ochrana pred nepriateľským prevzatím. Riešenie neštandardných situácií v podnikaní. Mimosúdne ...

YesPojištění.cz vám ponúka bezplatné porovnanie cien bežných poistenie ako je povinné ručenie, havarijné poistenie a cestovné poistenie. Okrem toho vám poskytuje aj porovnanie cien podnikateľských a priemyselných poistenie, ako je poistenie strojov, poistenie prepravné dopravy, finančnej spôsobilosti dopravcu a majetku. Ďalšou zaujímavou ...

Dokážeme účinne poistiť prakticky čokoľvek v rámci kompletnej starostlivosti o zákazníka. Zaistíme podľa priania racionálneho a efektívneho pojistitele.Všechny naše služby týkajúce sa poistenia poskytujeme úplne zadarmo.

Ponúkame služby: administratívne riadenie, účtovníctvo svoj, softvérové riešenie, SVJ, daňové priznania, podvojné účtovníctvo, zhromaždenie vlastníkov, spoločný zástupca, preberací protokol jednotky, zastupovanie na zhromaždení, predseda výboru, fond opráv, odmeny členov výboru, výbor SVJ, spoločenstvá vlastníkov.

On-line hypotekárne kalkulačka na výpočet hypotéky, refinancovanie i americkej hypotéky. Naviac vám zariadime zvýhodnené podmienky v banke. Ušetríte s nami starosti aj peniaze pri vybavovaní hypotéky.

V advokátskej kancelárii Šoralová veríme, že právne služby majú byť dostupné všetkým. Ponúkame profesionálne služby za optimálnu cenu, osobný prístup, flexibilitu a snahu o nájdenie najlepšieho riešenia situácie klienta. Kladieme si za cieľ maximálnu ochranu práv klienta a jeho spokojnosť. ... preto sme skvelá voľba. Právne služby poskytujeme v ...

Sústreďujeme sa na poskytovanie pomoci vo verejnom aj súkromnom práve. Ťažiskom našej činnosti je trestné a obchodné právo alebo vymáhanie pohľadávok. Riešime zmenky a poskytujeme advokátskej úschovu.