Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavební spořitelna

služby - implementácia a vývoj softvéru - predaj, správa a servis hardware - vedenie účtovníctva - webové stránky, webdesign.

Súdny znalec: - spracovanie znaleckých posudkov a ocenenia aj odhady trhových hodnôt nehnuteľností.

služby: - vedenie účtovníctva (podvojné účtovníctvo) - jednoduchého účtovníctva (jednoduché účtovníctvo) - rekonštrukcia účtovníctva - spracovanie miezd - spracovanie daňových priznaní - účtovné poradenstvo - riešenie daňovej optimalizácie - daňové poradenstvo.

Daňové a účtovné poradenstvo. Konzultačná spoločnosť poskytuje poradenstvo pre slovenské i medzinárodné spoločnosti. Pomoc so zavedením učtárne a jej dozorovaní. Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia, daňové plánovanie, ekonomické rozbory.

Advokátska kancelária - právo európskej, obchodné, súťažné a medzinárodné súkromné - ochrana hospodárskej súťaže

Patentová a známková kancelária -rešerše všetkých typov, spracovanie textov u prihlášok patentov, úžitkových a priemyselných vzorov, zatriedenie výrobkov a služieb u známok -zastupování klientov.

služby: - poistenie - hypotéky, pôžičky

služby: -odhady, oceňovanie majetku: -cenné papiere -nemovitosti, trvalé porasty -movité veci -Stroje, zariadenie -podniky a ich časti -nehmotný majetok -vklady do obchodných spoločností -obchodné spoločnosti na účely fúzií a akvizícií.

Naša spoločnosť TIGRA s.r.o. poskytuje firmám daňové poradenstvo, externé účtovníctva a outsourcing zamestnancov. Sme na trhu už od roku 1992 s prevádzkami v Prahe a v Hraniciach. Sme spoľahlivý partner pre bezstarostné vedenie účtovníctva a daňovú evidenciu. Ďalej Vám ponúkame službu personálího outsorcingu, čiže "prenájmu zamestnancov". Naša ...

služby: - projekcia, projektovanie dopravných stavieb - autorský dozor - odborný dozor investora - poradenstvo - znalec v oblasti projektovania, špecializácia dopravné stavby.

Súdny znalec poskytuje znalecké posudky, poradenstvo a odhad ceny v odbore: ocenenie podniku, ocenenie obchodného podielu, informačné systémy, hardvér - počítače, elektronika, softvér a autorské práva, databázy, stroje a zariadenia, automobily a iné vozidlá, nábytok a stolárske výrobky.

Účtovné služby. Vedenie účtovníctva, daňové a mzdové evidencie, spracovanie daňových priznaní. Ekonomické poradenstvo.

Advokátska kancelária - bytové právo - dedičské právo - rozvodové právo - pozemkové právo - vlastnícke právo - zabezpečovanie právnických expertíz.

Obchodný zástupca ČMSS: - stavebné sporenie - úvery - hypotéka - bežný účet - dôchodkové sporenie - poistenie.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - daňové poradenstvo

Technickej normalizácie začínajúcim podnikateľom na teritóriu Českomoravskej vrchoviny. Dodávanie, aktualizácie tuzemské a zahraničné normy, norma (STN, TŽ, TPG, TDG, TNI, TD, TNV, PNE, HŽ) Nemecka, Veľkej Británie, Rakúska, Francúzska, Talianska, USA a ISO. Dodávanie, aktualizácia tuzemské legislatívne predpisy zo Zbierky zákonov. Vývoj ...

služby: - daňový poradca - daňové poradenstvo

služby: - poradenstvo v oblasti financovania bývania a stavebného sporenia.

Komplexné služby pre katolícku cirkev a pre veriacich: - telefóny - energia - poistenie - vzdelávanie - ESET