Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Naša poradenská spoločnosť EK Partners, s.r.o. so sídlom v Prahe ponúka svojim klientom predovšetkým úkony v oblasti daní a účtovníctva. Poskytujeme ako vedenie účtovníctva, spracovanie miezd alebo prípravu daňových priznaní, tak špecializované služby, ako účtovný reporting a controlling, poradenstvo pri premenách spoločnosti, presunoch majetku, ...

Váš sprievodca právom pomáhame ľuďom nájsť to najvhodnejšie riešenie do budúcna Poskytujeme právne služby vo všetkých oblastiach práva, ako napr. Právo nehnuteľností, obchodné, občianske, rodinné, pracovné, trestné a ďalšie.

Účtovníctvo, účtovné práce: -daňová evidencia, jednoduché účtovníctvo -podvojné vrátane mzdovej agendy -Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -účetní a daňové poradenstvo -kompletné personalistickej práce -personalistika -spracovanie daní, dane, daň -spracovanie podnikateľské zámery, zámerov, a ekonomické rozbory, ekonomický rozbor.

-Znalecká činnosť - oceňovanie podnikov, cenných papierov, strojov, nehmotného majetku, pohľadávok -Realitná činnosť - elektronické aukcie nehnuteľností -Finančné poradenstvo - investície, poistenie, úvery -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, trhové oceňovanie

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Sme M&M Finance. Sme hypotekárny tím, ktorý vyrieši aj Vašu hypotéku. Vykonáme Vás hypotékou od A do Z. Od „nasatia“ Vášho príbehu a prvotných kalkulácií, cez podpis zmluvy až po vyčerpanie do poslednej koruny. Sme tím hypotekárnych špecialistov s bohatými skúsenosťami z finančného sveta. Máme za sebou veľa spokojných klientov. Buďte jedni z nich.

Odborné dôchodkové poradenstvo poskytujem po celej SR už od roku 2009 - cez 2500 klientov a 160+ referencií. Počítam vyššie budúcich dôchodkov k rôznym dátam a radím, kedy do dôchodku odísť výhodne a ako ho získať vyšší. Porovnávam všetky možnosti - predčasný, riadny dôchodok, přesluhování, předdůchod, dobrovoľné dôchodkové poistenie, a pod. V ...

Advokátska kancelária poskytuje komplexné právne služby v mnohých odvetviach práva. Právne služby: - občianske právo - právo obchodných korporácií a družstiev - občianske právo - konkurzné právo - trestné právo - správne právo.

Advokátska kancelária - generálna prax - autorské a občianske právo - maloleté deti starostlivosti, výživné - nakladateľské zmluvy.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

služby: - riešenie finančných problémov: exekúcie, dlhy - finančné a poisťovacie poradenstvo - refinancovanie a konsolidácia úverov

Firma Jana Lajtkepová sídliaca v Brne ponúka kompletné služby v oblasti vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, spracovania miezd a daní, zostavenia daňových priznaní a zastúpení na úradoch vo finančných záležitostiach. Sídlím v Brne Medlánkach na ulici Podperova 439/2.

Ponúkame rýchle pôžičky, úvery pre podnikatelia a firmy, hypotéky aj americké, konsolidácie pôžičiek, refinancovanie, zástavy aj oddĺženie nehnuteľností, vyplácanie exekúcií, financovanie dražby, predaj i výkup nehnuteľností. Spolupracujeme s takmer všetkými bankami a zavedenými nebankovými spoločnosťami. Rýchle a osobné rokovania.

Hrozí vám zákaz riadenia, vybodovania? Zadržali vám vodičský preukaz? Zastúpime vás pred správnym orgánom ako prvého, tak druhého stupňa. Zastúpime vás aj pred súdom v prípade trestného činu. O svoj vodičák neprídete. Odborná konzultácia zadarmo.

Vaše financie - moja zábava - Iveta Jezberová. Vedenie účtovníctva CZ a SK - kompletné spracovanie daňovej evidencie, podvojného účtovníctva. J. z Poděbrad 315, Miletín pri Horiciach

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

1) Súdny znalec a odhadca: - oceňovanie nehnuteľností na dedičstvo a daňové účely - odhadca nehnuteľností pre hypotekárne úvery, úvery zo stavebného sporenie 2) Stavebné dozory

služby - súdny znalec v odvetví kože, kožušiny, špecializácia kvalita a akosť obuvi a súvisiacich materiálov.

Daňové služby Účtovnícke služby

Poskytujem právne služby v oblasti práva občianskeho, rodinného, pracovného, trestného ale aj obchodného. Svoje právne služby poskytujem ako občanom, živnostníkom, spoločnostiam, ale aj iným právnym celkom.

Ekonomické služby: -vedenie účtovníctva -mzdy -komplexná daňová agenda, daňové priznania -ekonomické, daňové poradenstvo.

Súdny znalec Jan Slavík so sídlom v Hořoviciach v okrese Beroun ponúka služby súdneho znalca so zameraním na oceňovanie nehnuteľností (pozemky, domy, byty alebo iné objekty). Ďalej sa tiež zaoberám projektmi na rodinné domy. Ponúkané služby: - súdny znalec - oceňovanie nehnuteľností - projekty rodinných domov.