Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Kompletné portfólio ČSOB poisťovne: životné poistenie povinné ručenie poistenie rodinných domov a domácností cestovné poistenie úrazové poistenie, poistenie detí, podnikateľských rizík stavebné sporenie a penzijné pripoistenie

Činnosť: - odhady cien nehnuteľností - znalecké posudky nehnuteľností - inžinierska činnosť - projekčná činnosť.

Služby: - poradenstvo v oblasti dotácií

Jan Kroupa zo Žďáru nad Sázavou sa špecializuje na oblasť ekonomiky, oceňovanie nehnuteľností a projektovú činnosť vo výstavbe.

Služby: - úvery, pôžičky - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - poistenie - osôb, úrazové, majetku, vozidiel.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Ing. Josef Švoma sa špecializuje na rozpočty komunikácií, vonkajších kanalizácií a vonkajších vodovodov a na rozpočty pre dotácie, projekty a výberové konania.

Luboš Belatka sa špecializuje na realitnú činnosť, sprostredkováva predaje nehnuteľností a poskytuje právne a finančné poradenstvo.

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Pomôžem vám vyznať sa lepšie v účtovných a daňových zákonoch. A ukážem vám, ako ich zaviesť do praxe. Poskytujem konzultácie a výučbu v oblasti účtovníctva a daní. Pripravujem praktické návody a nástroje pre účtovníkov.